Ctrlxaltxdelete ve Byromantig
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
Ctrlxaltxdelete ve Byromantig
Arkadaşlar sabrettim susar dedim , Susmadı yalan palavra atmaya devam etti.Bölgeden yaptkları rezillikleri görmüşsünüzdür kesilince nedense mübarek ramazan ayına bile aldırmadan hakerat edebiliyorlar.Beni sinirlendiren olay bu degilidr alıskınım..Asıl olaya gelince Ctrlxaltxdelete isimli kullanıcı bana ws teklif etti bende ucaga gelmesini söyledim ucaga geldi Ws attık üzeri full ısık hanım olmasına rağmen kestim kesilsem karizmam giderdi degilmi ??? Aynı anda öldük ama ben kestim kesilince bana özelden basladı iksir içtin demi demeye yemin etmeme rağmen aldıramdı ve her zaman ki rezilliği ile ''Türkiyemxasit wsde iksir içiyor ,adam degil gibi laflar'' etmeye basladı simdi diyeceksiniz ki bu adama nasıl inanıcaz yani bana ALLAHIN ÜZERİNE KİTABININ ÜZERİNE PEYGAMBERİ HZ.MUHAMMEDİYE AŞKINA YEMİN EDERİM Kİ.. ws de iksir içmedim ve o kAdar itemi olmasına rağmen kestim plus suan iStesem sınırsız alırım bi faydasını görmedigim için oyuna para vermemeye yemin ettim...Bu olayı foruma taşımamın nedeni artık sabrımın kalmamasıdır ben 17 yaşında biriyim ve ömrü hayatımda böyle bir şeyle karsılasmadım öbür dünyadada iki elim yakasındadır...Byromantig parayla adam olunsaydı Bush kraldı...
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Re: Ctrlxaltxdelete ve Byromantig
Bu ikisi hep aynı zaten bölgeden reklam yapsınlar ws desinler kesilincede iksir içti desinler.Azıcık Adam olun diğeceğimde imkansız bişi istemiş olucam o küçük beyninizle Bunu anlamanız zor.
((HeyTBe))
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
PARDON! ama Sen çocukmusun ?
Alttarafı bi oyun için ALLAH,PEYGAMBER vs. kullanarak Yemin Ediyorsun Yahu kendin Söylemişsin Ramazan ayındayız diye Sence ws de iksir içip içmedin diye bir olay bukadar abartılırmı ? Nerde Sizin Müslümanlığınız,İnancınız,Ahlakınız
Birde Üstüne FORUM'a taşımışsınız ALLAH Akıl Fikir İhsan Eylesin.
Yapmayın Böyle şeyler Millete Güldürüyorsunuz kendinizi...
Alttarafı bi oyun için ALLAH,PEYGAMBER vs. kullanarak Yemin Ediyorsun Yahu kendin Söylemişsin Ramazan ayındayız diye Sence ws de iksir içip içmedin diye bir olay bukadar abartılırmı ? Nerde Sizin Müslümanlığınız,İnancınız,Ahlakınız
Birde Üstüne FORUM'a taşımışsınız ALLAH Akıl Fikir İhsan Eylesin.
Yapmayın Böyle şeyler Millete Güldürüyorsunuz kendinizi...
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Delta Force
O bölgede reklamını yapıyorsa durumu aleyhime gösteriyorsa kusura bakma ''Müslüman'' Kardeşim ben bunu burda yazmakla kendimi savunuyorum beni tanıyan tanır.3 Senedir oynuyorum böyle yalancılık görmedim ve Ramazan ayıyla yemin etmenin Bu aya ne hareketi ne şeyi var bunuda anlamakta güçlük çekiyorum adam orda yalan söylemekten utanmıyor iftira atıyor ben Yemin etmekten mi utancam normalde merak etme cok yemin etmem ama senin gibi böyle yine laf atcaklarını bildigim için yemin etmek zorunda kaldım...
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Estergon gelişen olayı bilmiyorusun sen demişsin buraya taşınmaz bu konu diye ama karşımızdaki adamlar gayet güzel bölgeden bize hakaret ediyor plus almakmı lazım illa yani adam istedini yazsın insanlar hakkımızda yanlış düşünsün ben bunu kabul edemem onlar reklam yapmasaydı bizde bu konuyu foruma taşımazdık sonuçta bizimde bi savunma yapmamız gerekliydi
((HeyTBe))
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
BaRuT yazdı:Bu ikisi hep aynı zaten bölgeden reklam yapsınlar ws desinler kesilincede iksir içti desinler.Azıcık Adam olun diğeceğimde imkansız bişi istemiş olucam o küçük beyninizle Bunu anlamanız zor.
ikisi Aynı mı Dedın SEn???
Acaba bu soyledıgınden ne kadar emınsın sen???
Senın beynın zaten daha buyuk...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kutsal ÇOCUK :mrgreen:KuTSaLGeNc yazdı:BaRuT yazdı:Bu ikisi hep aynı zaten bölgeden reklam yapsınlar ws desinler kesilincede iksir içti desinler.Azıcık Adam olun diğeceğimde imkansız bişi istemiş olucam o küçük beyninizle Bunu anlamanız zor.
- ArzzinGazabi
- Salgın Koruyucusu
Hemen karala milleti hemen laf sok amuna godomun yavsağıKuTSaLGeNc yazdı:BaRuT yazdı:Bu ikisi hep aynı zaten bölgeden reklam yapsınlar ws desinler kesilincede iksir içti desinler.Azıcık Adam olun diğeceğimde imkansız bişi istemiş olucam o küçük beyninizle Bunu anlamanız zor.
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız.
- ArzzinGazabi
- Salgın Koruyucusu
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Konuyu açan arkadaş oyunda bul beni bi vs atalım