Sobee'nin Geliştirdiği (Yeni) Bir Oyun
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sobee'nin Geliştirdiği (Yeni) Bir Oyun
16. dünyaya bekleriz 
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
5 lira sana göre birşey olmayabilir Afrikaakiler için bir servet. 5 liraya silahını parlatırsın yağmalarını artırcılarını ayını alırsın doğru plusunu alırsın 5 lira hepsi
Warrock kore ye bakınız herşey bedava denilir nerdeyse adamlar hergün zaten eventte silah veriyor 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Beyler Sadece Tanıtım AMacıyla yazdım...Tartışma yapmayak 
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
Sen Söylemesen Oyunu Göremiceğizmi Biz Sivrizekalı. Her yere atlıyon sazan gibi
ikv trilyon kırmıyorsa ben bişey bilmiyom üselik bu oyuna 5 lira vermek yetiyormu silah parlatma plus yağma ve şans arttırıcı lazım savaşçı isen çembrliye ayı lazım acaba bunlar toplam 5 tl mi ediyorhukumdargame yazdı:Millet bedavacı olmuş arkadaş diğer oyunlar aylık trilyonlarca para kırıyorlar bizim İKV oyuncusu 5 lira verdim diye laf yapıyor.

- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Cidden daha açılır açılmaz adamlar kredi zamazingosunu koymuşlar, bildiğin hortumculuk! :shock: Kesin kanaate vardım daha oyunu geliştirmeden önce oyunların mağaza bölümleri üzerine yoğunlaşıyor Sobee!
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
düzgün konuş terbiyeni takın by oyun bağımlısıdoktar yazdı::!: :!:Sen de bana parasız oyun göstersene..Beleş zevk arıyosunuz ama para vermeden elletmezler...Thrashmetal yazdı:sobee nin paralı olmayan oynunu söyleyin bana
kanka oyun bağımlısı değil yalakaThrashmetal yazdı:düzgün konuş terbiyeni takın by oyun bağımlısıdoktar yazdı::!: :!:Sen de bana parasız oyun göstersene..Beleş zevk arıyosunuz ama para vermeden elletmezler...Thrashmetal yazdı:sobee nin paralı olmayan oynunu söyleyin bana
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Bu söz Banamıydı?Bişi derdim ama Senin beyin seviyene düşmek İstemiom..Rivalxmelodi yazdı:Sen Söylemesen Oyunu Göremiceğizmi Biz Sivrizekalı. Her yere atlıyon sazan gibi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
Splash yazdı:Bu söz Banamıydı?Bişi derdim ama Senin beyin seviyene düşmek İstemiom..Rivalxmelodi yazdı:Sen Söylemesen Oyunu Göremiceğizmi Biz Sivrizekalı. Her yere atlıyon sazan gibi
DüşemezSın Zaten Zamanında Yaptığın Hırsızlıklar Hala Aklımda Dangerking Dangerbüyü...