İkv forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar nedeniyle forum hesabınız kapatıldı
[GM]Nocomment
Paşaxmortal şimdi
- ArzinGazabii
- Salgın Koruyucusu
Paşaxmortal şimdi
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız. Herfırsatta yaptığınız gizlikapaklı işleri klandan herkese duyuracam.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız. Herfırsatta yaptığınız gizlikapaklı işleri klandan herkese duyuracam.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Paşaxmortal şimdi
Yahu Allah Aşkına Şunu Ramazan Hayırlı mübarek Gün Yapmayın İnsaf yaa.
Birazcık Aile Terbiyen Yokmu Senin ?
Birazcık Aile Terbiyen Yokmu Senin ?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- ArzinGazabii
- Salgın Koruyucusu
İkv forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar nedeniyle forum hesabınız kapatıldı
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
yapabildigin bu kadar mı
bende seni bi halt sanmıstım ha gayret daha iyilerini yapabilirsin, beyin bedava nede olsa 
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...