konuyla ne alakası var demişsin, senin kücük beynin algılayamadı tabi hata bende ki iyice acıklamam lazımdı. biz seni adam yerine koyup cevap yazıyoruz ya sende kendini nimetten zannedip havalara giriyorsun. normalde açsın, hayatta hiçbişeyi başaramamıs, anca klavye arkasından delikanlılık yapabilen, reel hayatta asagılanan, ezilen bir haytasın. ama burda bizim sayemizde adam muamelesi görüyorsun. bu yüzden 'aç tavuk kendini arpa ambarında zannedermiş' lafı ''cuk'' die sana oturuyor. beynin hala algılayamadıysa cevap yaz iyice analtayım evlat...!sessizol yazdı:Konuya şöyle aşağı yukarı baktım yazdıklarının ö den sonrasını okumadım ama cümlenin sonuna baktım aç tavuk kendini arpa ambarında zannedermiş demişsin acaba konuyla ne alakası var diye düşündüm ama senide zor durumda bırakmamak için sormuyorum ne de olsa ben malım diye bağırırcasına haykırarak boşalmışsın madem gidiyorsun selametle ÇOCUKxMoRtaLx yazdı:evet evlat sözünü cok duydum cünkü kim oldugu belli olan bir babaya sahibim EVLATsessizol yazdı:Önce evlat sözünü çok duymuşsun sana birşeyler hatırlatıyor galiba/ para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya çıkarıyorsun demişsin.Ben sövecek olsam çekinmem orda arkadaşın demiş 5 lvl karaktere geç gel söv diye emin ol hiç çekinmeden 24 saat söverim ama karşımdaki değmiyecek biri olduğu için o adamı bulursam para verip ben teşvik ederim dedim ama kapasite meselesi senide anlıyorumxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemirdelikanlılık 5 lvl çar acıp yada klavyeden sövmek degil, yiyor ise skype telefon yada ne bilim o tarz şeyler ile karsıma gelirsin, adres vermek gibi bi alıskanlıgım yoktur cünkü her horoz kendi cöplügünde öter. sana tavsiyem sınırları fazla zorlama, karsında cocuk yok, liseyi bitireli cok oldu demişsin ama kafa yapın hala liseli kurtul su liseli kafandan ondan sonra karsıma gel konusalım. bu arada kapasiteni cok yüksek görüyorsun ama yanıldıgını söylemek zorundayım, eee ne demişler aç tavuk kendini arpa ambarında zannedermiş. hadi selametle EVLAT...!
ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
Re: ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
prof ettigin kelime ayıptır sana yakısmaz, ben görmemiş sende yazmamıs olPRQF yazdı:PAŞAxMORTAL bak gülüm benim bildiğim paşa köpeklere isim diye koyulur hatta bizim burda mahallenin iti var GEL PAŞA GEL OLUM diye cağırıyoz![]()
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
Bak bu sefer yazılarını okudum ve yorumumu belirtiyorumxMoRtaLx yazdı:üsluptan bahsedene bak hele, milleti parayla teşvik ederek küfür ettiririm diyen sen degil miydin? nasıl adamlarsınız siz arkadasım ben anlayamıyorum ya, her haltı yiyorsunuz ondan sonra yok senin üslubun kötü bilmem ne, ilk önce kendine bak ondan sonra millete laf et. bak sana kaçtır yazıyorum 1 tane hakaret içerikli kelime cıktımı, cıkmaz cünkü ben senin ve senin gibilerin seviyesine inemem, cünkü ben hayattan görecegimi gördüm sizler gibi kücük insanlarla ugrasamam o yüzden ne bana ne de çevremdeki dostlarıma laf edip durma. karsılıgını aynı şekilde alırsın bundan sonra, küfürle ya da hakaretle de degil, lafla perişan olursun o daha kötü. hadi evlat selametle...sessizol yazdı:bYqdR yazdı:Bi söz var Baha'cım diorki " Çok alimle tartıştım hepsini yendim. Çok cahille tartıştım hiç birini yenemedim." Sanırım bu cümle herşeyi açıklıyor. Bırak çocuk EGO larını tatmin etmeye devam etsin. Biz abileri olarak üstümüze düşeni yaptık şimdi sıra onda umarım yaptığı yanlışların farkına varır ve kendini düzeltmeye çalışır.
Etme eşşekle muhabbet küstürürsün,silme cam kırığıyla tamponu çizersin.
Üslubuna uygun yazdım yoksa bu canım konu kilitlenirse ne olur ben kiminle zaman geçirecem
Benim küfür ettiğime dair bir kanıtın bir belgen varsa durma koy bu konu başlığı altına benim 5 lvl karakterden sövdüğümü ima ediyorsun bir belgen bir kanıtın var mı ? benim çevremdeki insanlara hatta bana dahi laf atılmış konuda ama sonuç çekemeyen çocuklar kendi kafalarınca alay etmeye çalışıyor bende zaman geçsin diye takılıyorum sen ve senin gibilerin seviyesine inemem demişsin sen seviyeyi ikv deki karakter seviyesinden ibaret olduğunu bildiğinden şüphem yok o çevrendeki insanların ne haltlar yediğini sende iyi biliyorsun işte kanıtım yok hepsi havada kalıyor benim sözüm senettir bunu çevremdeki arkadaşlarımda bilir o yüzden selametle KOVBOY gerçi küçüklüğümüzde izlerdik filmleri ama siz yeni nesilsiniz size hadi chav
- ArzinGazabii
- Salgın Koruyucusu
İkv forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar nedeniyle forum hesabınız kapatıldı
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız. Herfırsatta yaptığınız gizlikapaklı işleri klandan herkese duyuracam.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız. Herfırsatta yaptığınız gizlikapaklı işleri klandan herkese duyuracam.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Bu çocuğu tanıyan varsa lütfen anne babasına ulaşsın. Herşey için çok geç olmayabilir. En azından bi müddet yaşamasını sağlayabiliriz 
1- sana küfür ettin demedim, küfür ettirirsin dedim ki bunu sen kendin söyledin,,,2- oyundaki karakter seviyesi aklımın ucundan bile geçmez, ama sen seviyeni ona göre hesaplıyorsun ki savunma amacıyla yazmıssın,,,3- çevremdeki insanların ne halt ettigini bilmiyorum ama kanıtınız varsa bizde bilelim ve ona göre hareket edelim,,,4- sen ilk önce ergenlikten kurtul ondan sonra yeni nesil lafını agzıda dola,,,5- gerçekten merak ediyorum yasın kaç acaba, buraya yazmaya utanıyosan özelden de yazabilirsin aramızda kalıcak söz, yasını millete söylerek seni rezil etmem merak etmesessizol yazdı:Bak bu sefer yazılarını okudum ve yorumumu belirtiyorumxMoRtaLx yazdı:üsluptan bahsedene bak hele, milleti parayla teşvik ederek küfür ettiririm diyen sen degil miydin? nasıl adamlarsınız siz arkadasım ben anlayamıyorum ya, her haltı yiyorsunuz ondan sonra yok senin üslubun kötü bilmem ne, ilk önce kendine bak ondan sonra millete laf et. bak sana kaçtır yazıyorum 1 tane hakaret içerikli kelime cıktımı, cıkmaz cünkü ben senin ve senin gibilerin seviyesine inemem, cünkü ben hayattan görecegimi gördüm sizler gibi kücük insanlarla ugrasamam o yüzden ne bana ne de çevremdeki dostlarıma laf edip durma. karsılıgını aynı şekilde alırsın bundan sonra, küfürle ya da hakaretle de degil, lafla perişan olursun o daha kötü. hadi evlat selametle...sessizol yazdı:bYqdR yazdı:Bi söz var Baha'cım diorki " Çok alimle tartıştım hepsini yendim. Çok cahille tartıştım hiç birini yenemedim." Sanırım bu cümle herşeyi açıklıyor. Bırak çocuk EGO larını tatmin etmeye devam etsin. Biz abileri olarak üstümüze düşeni yaptık şimdi sıra onda umarım yaptığı yanlışların farkına varır ve kendini düzeltmeye çalışır.
Üslubuna uygun yazdım yoksa bu canım konu kilitlenirse ne olur ben kiminle zaman geçirecem
Benim küfür ettiğime dair bir kanıtın bir belgen varsa durma koy bu konu başlığı altına benim 5 lvl karakterden sövdüğümü ima ediyorsun bir belgen bir kanıtın var mı ? benim çevremdeki insanlara hatta bana dahi laf atılmış konuda ama sonuç çekemeyen çocuklar kendi kafalarınca alay etmeye çalışıyor bende zaman geçsin diye takılıyorum sen ve senin gibilerin seviyesine inemem demişsin sen seviyeyi ikv deki karakter seviyesinden ibaret olduğunu bildiğinden şüphem yok o çevrendeki insanların ne haltlar yediğini sende iyi biliyorsun işte kanıtım yok hepsi havada kalıyor benim sözüm senettir bunu çevremdeki arkadaşlarımda bilir o yüzden selametle KOVBOY gerçi küçüklüğümüzde izlerdik filmleri ama siz yeni nesilsiniz size hadi chav
kaç paralık adamsın ki senin laflarını takıcam sinirlenicem, anca kendi kendine küfür eder egonu tatmin edersin o kadar
Baha cevap verme şuna.
istedigin kadar küfür et evladım, istersen 7/24 durmadan küfür et, seni takacagımımı zannediyosun acaba, cigeri 5 para etmez adam. anca eşşek gibi kendi kendine anırır anırır yorulur defolup gidersin, baska bi halta yaramazsın zaten.
Benim yaşımı merak ediyorsun ama senin kafanın basmadığını bildiğim için akıl yaşta değil baştadır diye bir atasözü vardır belki uzaktan bir yerden duymuşsundur.Sana söyliyecek son sözüm ise küfür etme isteği inan ki bir nebze olsa geçmiyor etmeye başlarsamda o gün boyunca durmaksızın ederim rahat olabilirsin her insanın sabrı bir yerde taşabilir küfür ederim ama buna değmiyeceğinizi bildiğim için şuanlık sadece susuyorum benim 5 lvl den sövdüğüm ima eden çevrendeki kişilik sahibinden yoksun arkadaşların bunu kanıtlarlarsa iyi olur yoksa bol keseden salla paşam salla hadi kolay gelsin ÇOCUK sanaxMoRtaLx yazdı:1- sana küfür ettin demedim, küfür ettirirsin dedim ki bunu sen kendin söyledin,,,2- oyundaki karakter seviyesi aklımın ucundan bile geçmez, ama sen seviyeni ona göre hesaplıyorsun ki savunma amacıyla yazmıssın,,,3- çevremdeki insanların ne halt ettigini bilmiyorum ama kanıtınız varsa bizde bilelim ve ona göre hareket edelim,,,4- sen ilk önce ergenlikten kurtul ondan sonra yeni nesil lafını agzıda dola,,,5- gerçekten merak ediyorum yasın kaç acaba, buraya yazmaya utanıyosan özelden de yazabilirsin aramızda kalıcak söz, yasını millete söylerek seni rezil etmem merak etmesessizol yazdı:Bak bu sefer yazılarını okudum ve yorumumu belirtiyorumxMoRtaLx yazdı:üsluptan bahsedene bak hele, milleti parayla teşvik ederek küfür ettiririm diyen sen degil miydin? nasıl adamlarsınız siz arkadasım ben anlayamıyorum ya, her haltı yiyorsunuz ondan sonra yok senin üslubun kötü bilmem ne, ilk önce kendine bak ondan sonra millete laf et. bak sana kaçtır yazıyorum 1 tane hakaret içerikli kelime cıktımı, cıkmaz cünkü ben senin ve senin gibilerin seviyesine inemem, cünkü ben hayattan görecegimi gördüm sizler gibi kücük insanlarla ugrasamam o yüzden ne bana ne de çevremdeki dostlarıma laf edip durma. karsılıgını aynı şekilde alırsın bundan sonra, küfürle ya da hakaretle de degil, lafla perişan olursun o daha kötü. hadi evlat selametle...sessizol yazdı:bYqdR yazdı:Bi söz var Baha'cım diorki " Çok alimle tartıştım hepsini yendim. Çok cahille tartıştım hiç birini yenemedim." Sanırım bu cümle herşeyi açıklıyor. Bırak çocuk EGO larını tatmin etmeye devam etsin. Biz abileri olarak üstümüze düşeni yaptık şimdi sıra onda umarım yaptığı yanlışların farkına varır ve kendini düzeltmeye çalışır.