GBAdaLeT yazdı:Ad:Mehmet
Soyad:Güngör
Oyundaki karakterler;ReGaLuaS,ReGaLuaSI,ReGaLuaSII,ReGaLuaSIII
Oyun Geçmiş:Beyaz Köşke geleli 2 Hafta Önce daha Önceden meranda Oynuyordum..
Meranda Ejderli karkaterim var ismi ApaCHeFLeX Ve ApaCHe.Oyunu Betadan beri oynuorum.Beta
Dönemi Oyundan zevk alamadığımdan 1 Sene Oyunu bıraktım Fakat Döndüğümde meranda Oynamaya Başladım
Ve Meranda ApaCHe İsimli karakterle yola devam ettim.Karakter Full+full du..
beyaz köşkteki karakterlerimi takasla satın aldım.Merandaki ejderli ve zırhlı
karakterimi verip 3300 max 950 buz ve 1450 iyileştirmeli
karakterleri aldım..Köşke Yeni geldiğimden Referans Olarak gösterebileceğim
Pek Kişi yok.Meran Sunucusuna gelip sorarsanız Beni tanıtacaklardır.Loncaya Girersem İzin Olursa
büyücü ve şifacıyı ÖrGüLüx Yaparım.Şifacı 1450 iyileştirmeli Büyücü ise 950 Buz(Bilge fevzi ceket,Bilge^^Asa)
Pek Yakın zamanda Büyücüme ejder üreteceğim...
Oturduğum Yer İzmir Bergama...
İyi günLer.
Buda senin acizliğinin göstergesi Deweloper sağolsun bizi senin hakkında uyardı.
xXxJERUSALEMAxXx yazdı:
4) 8 Yıldır kansermiş Allah uzun ömürler versin kanser tenşihis konulan 1 kişi en fazla 6 yıl yaşayabiliyor ( buda muamma)
Hepsi tamam da bunu nereden uydurdun?
tatanga veledi seni inandırmak zorundamıyız sen git silemediğn bknu sil.
Seni adam saymıyorum cevap vermeyeceğim.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
xXxJERUSALEMAxXx yazdı:600m'in derdindesin ya ondan diyorum anlamazsın sen biraz zaman geçsin öyle gel
Velet 600m in derdindesin diosun ama oyunda 15m imi çalmıştır die bağırıp duruon...
Epeli sen ne ara adam oldunda ona buna velet diyorsun Epe'm kayıp diye zembekoğlunun epesinin resmini koyduğun oyuna 2 gün içinde saldırdığın günleri kim unuttu sanıyosun
GBAdaLeT yazdı:Ad:Mehmet
Soyad:Güngör
Oyundaki karakterler;ReGaLuaS,ReGaLuaSI,ReGaLuaSII,ReGaLuaSIII
Oyun Geçmiş:Beyaz Köşke geleli 2 Hafta Önce daha Önceden meranda Oynuyordum..
Meranda Ejderli karkaterim var ismi ApaCHeFLeX Ve ApaCHe.Oyunu Betadan beri oynuorum.Beta
Dönemi Oyundan zevk alamadığımdan 1 Sene Oyunu bıraktım Fakat Döndüğümde meranda Oynamaya Başladım
Ve Meranda ApaCHe İsimli karakterle yola devam ettim.Karakter Full+full du..
beyaz köşkteki karakterlerimi takasla satın aldım.Merandaki ejderli ve zırhlı
karakterimi verip 3300 max 950 buz ve 1450 iyileştirmeli
karakterleri aldım..Köşke Yeni geldiğimden Referans Olarak gösterebileceğim
Pek Kişi yok.Meran Sunucusuna gelip sorarsanız Beni tanıtacaklardır.Loncaya Girersem İzin Olursa
büyücü ve şifacıyı ÖrGüLüx Yaparım.Şifacı 1450 iyileştirmeli Büyücü ise 950 Buz(Bilge fevzi ceket,Bilge^^Asa)
Pek Yakın zamanda Büyücüme ejder üreteceğim...
Oturduğum Yer İzmir Bergama...
İyi günLer.
Buda senin acizliğinin göstergesi Deweloper sağolsun bizi senin hakkında uyardı.
Velet arkadaşım O Yorumun ALtına ben ne yazdım Okudunmu hiç?
xXxJERUSALEMAxXx yazdı:Tatanga bana mıydı o lafın ?
Sıpa'yaydı.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Aho bırak regaluas giremiyecegini anlayınca başka laflar uyduruyor şimdide size laf atıyor veled meled zuahah diyeceksin bunlara 100 kişiye sor 99 u saf demir daha zeki der kalan 1 kişi de kendi zaten
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ] [DuMaN GRuBu] [LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx LoSTxDeWeLoPeR DuMaNLaNıYoRuZ