Wiohortum arzıngazabıdır kardeş aklın sıra ortalığı karıştırcak veled :lol:xMoRtaLx yazdı:küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :SWioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Arzıngazabı kimdir acaba hadi canım aa yoksa mka lardan birimi hayır olmaz mkaölümüngölgesi olabilir mi?wonka yazdı:Wiohortum arzıngazabıdır kardeş aklın sıra ortalığı karıştırcak veled :lol:xMoRtaLx yazdı:küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :SWioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
Boş teneke çok tıkırdıyor bakıyorumda MKA ları sen çekemiyorsunbYqdR yazdı:Arzıngazabı kimdir acaba hadi canım aa yoksa mka lardan birimi hayır olmaz mkaölümüngölgesi olabilir mi?wonka yazdı:Wiohortum arzıngazabıdır kardeş aklın sıra ortalığı karıştırcak veled :lol:xMoRtaLx yazdı:küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :SWioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
Ve görüyorum ki yapamadığınız başarıyı kıskanıyorsun
Forum üzerinden tartışılacak kadar kişilik sahibide değilsin bundan sonraki yazdıklarına sadece KARA KEMİK diyorum
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
Bakın kendileride teşrif ettiler. Arzıngazabıyla ilgili sorularınız varsa sorun cevaplasınsessizol yazdı:Boş teneke çok tıkırdıyor bakıyorumda MKA ları sen çekemiyorsunbYqdR yazdı:Arzıngazabı kimdir acaba hadi canım aa yoksa mka lardan birimi hayır olmaz mkaölümüngölgesi olabilir mi?wonka yazdı:Wiohortum arzıngazabıdır kardeş aklın sıra ortalığı karıştırcak veled :lol:xMoRtaLx yazdı:küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :SWioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
Ve görüyorum ki yapamadığınız başarıyı kıskanıyorsun
Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
Hmm bende izledim o filmi sonu çok güzel bitiyordu. Esas oğlan (sen) kazığa oturuyordu .sessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
Aslında senide suçluyamam küçükken çok büyük travmalar geçirdiğin için seninde üstüne gitmemek gerekir.bYqdR yazdı:Hmm bende izledim o filmi sonu çok güzel bitiyordu. Esas oğlan (sen) kazığa oturuyordu .sessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Önce evlat sözünü çok duymuşsun sana birşeyler hatırlatıyor galiba/ para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya çıkarıyorsun demişsin.Ben sövecek olsam çekinmem orda arkadaşın demiş 5 lvl karaktere geç gel söv diye emin ol hiç çekinmeden 24 saat söverim ama karşımdaki değmiyecek biri olduğu için o adamı bulursam para verip ben teşvik ederim dedim ama kapasite meselesi senide anlıyorumxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
Gitme la çocuğun üstüne bu kadar küsecek bakxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
Ama şimdi yaşı küçük abisi hele bi liseyi bitirsin adam olacak oda