ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
PARDON ! ama Senin Üstünde item vs. varmı ?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
en iyi silah ve en iyi item için hırsızlık bile yapılır dimi arzıngazabı denen velet, PROF'un her sözüne imzamı atarım, bu oyuna muhabbet için gelenlerin sayısı malesef az ama bize olanlar yeter cok şükür. arzıngazabı üstünde ne esyan varki konusuyosun asıl ahkam kesemeyecek birisi varsa oda sensin, bak asagıda benim çarlarımın adı yazıyo, istersen hakkımdaki her türlü bilgiyide sana verebilirim, ama birazcık olsun adamlıgın varsa sen bana yazarsın kim oldugunu. yazamayacagını biliyorum, anca korkaklar gibi etek altından konusmayı biliyosun, saklandıgın etegin altından cık ondan sonra gel bizim karsımıza öyle konusalım...!ArzinGazabiiii yazdı:Olum boş boş konuşmayın. item para boş diyen elemanlar ortalıkta ezik muamelesi görürsünüzkimse bana masal anlatmasın.
Burada ahkam kesmeyin. oyunun amacı en iyi silahlara sahip olmak, sohbet amaçlı gelenler chat sitelerine gitsin.![]()
Prof gibi soytarılar milleti eğlendirmek için var zatenulan profovski, üstünde başında eşya yok sağa sola ahkam kesme :roll:
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
ArzinGazabiiii yazdı:Olum boş boş konuşmayın. item para boş diyen elemanlar ortalıkta ezik muamelesi görürsünüzkimse bana masal anlatmasın.
Burada ahkam kesmeyin. oyunun amacı en iyi silahlara sahip olmak, sohbet amaçlı gelenler chat sitelerine gitsin.![]()
Prof gibi soytarılar milleti eğlendirmek için var zatenulan profovski, üstünde başında eşya yok sağa sola ahkam kesme :roll:
Kardeş seni ciddiye almıyorum ama yine de açıklık getireyim kafandaki yanılgılara. Benim oyun içinde ve forumda sergilediğim tavırlar, kullandığım kelimeler, yaptığım yorumlar vs. vs. bu oyun için oluşturduğum karaktere aittir. Gerçek hayatta nasıl birisi olduğumu öğrenmek istersen buluşabiliriz, çay kahve içeriz konuşuruz, tanımış olursun beni. Üstümde başımda eşya olmasa da fark etmez 4 rakamlı banka hesabım var. Çok umurumda olsaydı bu oyun ecelimi parlatırdım, büyüme tesla, şifama it, savaşçıma ayı alırdım artı onları güçlendirirdim vs. vs. Çok lüzumlu olduğunu düşünmediğim harcamalarımı kısmak zorundayım ki oyun oynayan çoğu oyuncu 18 yaş altı kişilerin dertsiz tasasız baba parasıyla huzurlu hayatına zıt olarak evlilik hazırlıklarında paraya ihtiyacı olan dolayısıyla çalışması gereken birisiyim. Buraya gelir yine gevşek yorumlar yaparım fark yapmaz sonuçta sanal dünyadaki karakterimi konuşturuyorum. Ama iş ciddiye binerse de gerçeğini ortaya çıkartmaktan çekinmiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Daha önce yazmıştım, çok severim. Hepiniz ekranımdan akıp giden yazılarsınız. X'e basınca kayboluyorsunuz. Şimdi kaybolun.
Sevgiler.
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
ayrıca benim bi hayat felsefem var:
Ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamazmış.
efendi olun
adam olun lan
efendi olun
adam olun lan
bir varmış bir yokmuşum
- ArzinGazabiiii
- Acemi Savaşçı
xMoRtaLx yazdı:en iyi silah ve en iyi item için hırsızlık bile yapılır dimi arzıngazabı denen velet, PROF'un her sözüne imzamı atarım, bu oyuna muhabbet için gelenlerin sayısı malesef az ama bize olanlar yeter cok şükür. arzıngazabı üstünde ne esyan varki konusuyosun asıl ahkam kesemeyecek birisi varsa oda sensin, bak asagıda benim çarlarımın adı yazıyo, istersen hakkımdaki her türlü bilgiyide sana verebilirim, ama birazcık olsun adamlıgın varsa sen bana yazarsın kim oldugunu. yazamayacagını biliyorum, anca korkaklar gibi etek altından konusmayı biliyosun, saklandıgın etegin altından cık ondan sonra gel bizim karsımıza öyle konusalım...!
Küfürlü içerik silindi 7 Gün olan forum cezanız 14 güne çıkarıldı
[GM]Nocomment
Bu oyunda muhabbetine geliyom diyenler, item dizemeyen fakir piçlerdir. Muhabbet etmek istiyorsan MİRC'a gir orda chat yap
PROF yazdı:ayrıca benim bi hayat felsefem var:
efendi olun
adam olun lan
prof anca recep ivedik espirilerinden seviyeni anlıyorum canım benim
:roll:
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Küfürlü içerik silindi forum hesabınız kapatıldı.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Gölge Haramileri
İKİ KİŞİNİN BİNDİĞİ TIR DEĞİLDİR
e.önü => gangsta
teşkilat => PROF
b.köşk => PROF
NAKKOYİM
İKİ KİŞİNİN BİNDİĞİ TIR DEĞİLDİR
e.önü => gangsta
teşkilat => PROF
b.köşk => PROF
NAKKOYİM
- WioHorTuM
- Salgın Koruyucusu
Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
WioHoRTuM
Çılgın Apaçi

Çılgın Apaçi

item dizemeyen miArzinGazabiiii yazdı:xMoRtaLx yazdı:en iyi silah ve en iyi item için hırsızlık bile yapılır dimi arzıngazabı denen velet, PROF'un her sözüne imzamı atarım, bu oyuna muhabbet için gelenlerin sayısı malesef az ama bize olanlar yeter cok şükür. arzıngazabı üstünde ne esyan varki konusuyosun asıl ahkam kesemeyecek birisi varsa oda sensin, bak asagıda benim çarlarımın adı yazıyo, istersen hakkımdaki her türlü bilgiyide sana verebilirim, ama birazcık olsun adamlıgın varsa sen bana yazarsın kim oldugunu. yazamayacagını biliyorum, anca korkaklar gibi etek altından konusmayı biliyosun, saklandıgın etegin altından cık ondan sonra gel bizim karsımıza öyle konusalım...!
Küfürlü içerik silindi 7 Gün olan forum cezanız 14 güne çıkarıldı
[GM]Nocomment
Bu oyunda muhabbetine geliyom diyenler, item dizemeyen fakir piçlerdir. Muhabbet etmek istiyorsan MİRC'a gir orda chat yap[/b]
PROF yazdı:ayrıca benim bi hayat felsefem var:
efendi olun
adam olun lan
prof anca recep ivedik espirilerinden seviyeni anlıyorum canım benim![]()
:roll:
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :SWioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
Baha bu WioHorTuM hesabıda salağın fake hesaplarından biri sadecexMoRtaLx yazdı:küfür edene degil ettirene bak kardes, o kadar kişi küfür ediyo bi prof mu gözüne battı. kasıntısı olanlar artıyo arkadas bu nedir :SWioHorTuM yazdı:Şu prof her konuda küfür ediyor her konuya boş boş yazıyor ne lüzumsuz bir tip seni kınıyorum profş