ÖZET GEÇİYORUM:İKVNİN DAHA KOLAYLAŞTIRILMIŞ BİR SUNUCUSU DAHA OLSUN
İkv OkO
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İkv OkO
Arkadaşlar böyle bir konu açılmıştı arkadaşımızın biri pvp server işleriyle ilgileniyormuş ve ikvnin pvpsini yapmayı düşünüyrmuş.Ben destekliyorum.Fakat pvpsi çıkan bütün oyunlar artık hep çocuk oyunu oldu bu servera herhangi bir serverda en az bir karakteri ile 49 lwl olma şartı olsa ve bu server da sunucu listesine eklense bence oyun canlanır.Sığınakların migratın ve çemberlitaşın kapasitesi sonsuz olsa çok iyi olurdu bence.madenlerin şansları %50 arttırılsa.meran liderlik v.b işportada pahalıya satılsa.gblerdeki bosslar hariç tümm bosların canları yüzde 75 düşse çok iyi olurdu
görevler hemen yapılır 2. gün herkeste ejder olurdu.3.gün herkeste kıyamet asa mevlana asa bıçaksırtı kılıcı felan olurdu ve çok zevkli bir ws serverı olurdu.Bu serverdaki deneyimlerimizi diğer serverlarda kullanabiliriz.He bide item düşürme şansımız 2ye katlanabilir.ve efsunlu eşya düşürme olasılığımız da 2 kat artabilir.bunlar zor işler ama böyle olursa belki hayatında hiç sığınağa giremeyen kişiler çemberlitaşı bitirir.1 tane bile saf çekemeye kişiler milyoner olurdu.
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Re: İkv OkO
bu oyunun pvp sini açamazlar
açarlarsada sobee haklarını kullanır açan adamı mahkemeye verir
açarlarsada sobee haklarını kullanır açan adamı mahkemeye verir
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Dediklerin şimdiki oynadığım İKV de olursa oyundan soğursun emin ol.. her şey basitleşir heyecan , zorluk kalmaz.
Adamlar oyunda HİLE çalıştırmıyor PvP sini açacak olan adamın vay haline
Adamlar oyunda HİLE çalıştırmıyor PvP sini açacak olan adamın vay haline
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Yaz tatiline başlarken benim böyle bir fikrim vardı fakat fazla programcılıktan anlamadığım için yapamadım. İleride açılacak merak etmeyin. Yani bunu ben yapmazsam sen yapmazsan mutlaka birisi yapacaktır. Ama bir yıl ama beş yıl mutlaka çıkacaktır oyunun OKO veya diğer adıyla PVP si. Hatta çaktırmayın oyunun dosyalarının içlerine falan çok girdim yazıları çözmek için fakat pek anlamadığım için bir şey yapamadım yani.jkmoco14 yazdı:Arkadaşlar böyle bir konu açılmıştı arkadaşımızın biri pvp server işleriyle ilgileniyormuş ve ikvnin pvpsini yapmayı düşünüyrmuş.Ben destekliyorum.Fakat pvpsi çıkan bütün oyunlar artık hep çocuk oyunu oldu bu servera herhangi bir serverda en az bir karakteri ile 49 lwl olma şartı olsa ve bu server da sunucu listesine eklense bence oyun canlanır.Sığınakların migratın ve çemberlitaşın kapasitesi sonsuz olsa çok iyi olurdu bence.madenlerin şansları %50 arttırılsa.meran liderlik v.b işportada pahalıya satılsa.gblerdeki bosslar hariç tümm bosların canları yüzde 75 düşse çok iyi olurdugörevler hemen yapılır 2. gün herkeste ejder olurdu.3.gün herkeste kıyamet asa mevlana asa bıçaksırtı kılıcı felan olurdu ve çok zevkli bir ws serverı olurdu.Bu serverdaki deneyimlerimizi diğer serverlarda kullanabiliriz.He bide item düşürme şansımız 2ye katlanabilir.ve efsunlu eşya düşürme olasılığımız da 2 kat artabilir.bunlar zor işler ama böyle olursa belki hayatında hiç sığınağa giremeyen kişiler çemberlitaşı bitirir.1 tane bile saf çekemeye kişiler milyoner olurdu.
Neyse fazla uzatmadan toparlayayım oyunun mutlaka OKO(PVP)si çıkacaktır. Hangi oyunun PVP sunucusu yok bu tür oyunlardan. Örnek vereyim; Metin2, Knight vb. . Bekleyin ama 1 yıl ama 5 yıl mutlaka 49 seviyeden başlayıp tek başınıza bile Çemberlitaş'ı bitirebileceksiniz. Kadimler, Meranlar ve hatta kimsenin gerçek oyunda istemediği şahaserlerin bile markette satıldığını göreceksiniz.
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Benim demek istediğim yönetimin bunu yapmasıydı.Ama olmayacak gibi gözüküyor.Oyunda soğuyan oynamayabilir normal serverine devam edebilir.Ben şu ana kadar migrata hiç girmedim ama belkide bu server açılırsa her gün gireceğim.çok zevkli olur.ama şaheserlere katılmıyorum.madenlerin çıkmna şansları yüzde 50 arttırılırsa ve çıkma süreleri azalıp sayıları artsa böyle bir sorun kalmaz.bossların enerjileri düşeceği için yeşili 2 büyü 1tank 1 şifa kesebilir.kadimde kolaylaşır ve kadim pençe herkeste olur.Ben bunları istiyorum. :roll:
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar