VaMoSBieN yazdı:Görüntü ayarlarını sıfırlarsan düzelir bendede benzer bir sorun olmuştu
Bir konu yada birden çok konu hakkında bilgi sahibi olmak çok güzel, bilmediğin bir konu hakkında çok bilmişlik yapmak ise doğru bir davranış değil. Yardımcı olmadığı gibi belki aynı sorunu olanları da yanıltıyor olabilirsin. Üstüne üstelik sanki sorunu da çözmüşsün gibi hepimizi yanılgıya itebilirsin.
VaMoSBieN yazdı:Görüntü ayarlarını sıfırlarsan düzelir bendede benzer bir sorun olmuştu
Bir konu yada birden çok konu hakkında bilgi sahibi olmak çok güzel, bilmediğin bir konu hakkında çok bilmişlik yapmak ise doğru bir davranış değil. Yardımcı olmadığı gibi belki aynı sorunu olanları da yanıltıyor olabilirsin. Üstüne üstelik sanki sorunu da çözmüşsün gibi hepimizi yanılgıya itebilirsin.
ADAM SANA ÖNERİDE BULUNUYOR NİYE NANKÖR GİBİ KONUŞYORSUNKİ ? CİNSLİK YAPMA
oyunuda kaldırıp yükledim, pc ye format atmak direver güncellemek, ekran kartını söküp takmak hepsini yaptım ama düzelmiyor. Çemberlitaşa girince karakter yürümüyor, çembelitaşa ait giriş kapıları, tesla küreleri, ayı v.b gibi bazı görüntü efektleride görünmüyor. Desteğe mail attım 3 gün önce sonuç yok.
İyi oyunlar. Muhtemelen ekran kartının Hertz ayarlarını bozulmuş.Bu ayarı düzelmek için nvdia kontrol paneline girin ve oradan ekran çözünürlügün orada Hert ayarı olacaktır.Onu düzelltigin taktirde düzeleceketir.Bu sorun bendede olmuştu Hatta daha beteriydi. Bende ATİ HD 5470 var.Hertz ayarı nasıl olduysa düşürülmüş ve ekrana yansıması aynı seninki gibiydi hertz ayarını son ibreye vurunca düzeldi.Seninde sorunun düzelicektir büyük ihtimal.Düzelmesse başka çözümler denersin. :arrow: