sinann yazdı:slm kardesler ben cutto kendime bir lonca arıyorum
ve creed loncasında olmayı cok isterim.su AN Ecel üretıyorum artırıcım var fazla bşi kalmadı ecel seni de iznin olursa creed loncasında yer almak istıoyrum yas 16 erzurumluyum savaşçıyım tücrübeliyım her konuda ama çemberlı harıc hıçbir hayırsızlıgım olmadı hiçbir zaman hırsızlık yapmadım.loncanıza almk isterseniztüm arkadaslarıma herkonuda yrdım etmek isterim üretimlerde grevlerde falan olursa bundan memnun duyRIM loncaya katılmak isteme sebebim yrdım istıyorum sizler gbi güçlü olmak karsımdakı kısiyi korkutmak istıyorum.tüm bılgılerimi sizle paylasabılırım yeterkı beni loncanıza kabul edın. :roll: :roll:
Alımlarımız bir müddet durdurulmuştur. Size dönüş yapacağız. Bildirimimizi bekleyin.
YÜZ KİŞİNİN BİR KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ TRAJEDİ ; BİR KİŞİNİN YÜZ KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ STRATEJİDİR.
Uzun bir süreç içinde hazırlanmakta ve örgütlenmekte olduğumuz loncamız sonunda açılmıştır .!
Bütün Tılsım da hayırlara vesile olacağımıza ve ses getireceğimiz inancındayız.
>^ Lonca Başvuru Şartları ^<
>Minumum 1 adet 49 seviye karaktere sahip olmak ve karakter sınıfında uzmanlaşmış olmak.
>Hiçbir şekilde hırsızlık vb. olaylarda vukuatı olmamak.
>Loncadan en az 1 kişiyi referans göstermek.
>14 ve üstü yaşlarda olmak.
>Minumum olarak 1 saat günlük oyunda olmak , eğer olamıyor iseniz bildirmek.
LONCA KURALLARIMIZ:
*CreeD loncası klanı Lodostur.
*Lonca üyeleri toplantılara belirli vakitlerde yapacağımız etkinliklere katılım göstermek zorundadır.
*Karakter isimi önünde Creedx veya CreeDx takısını bulunmak zorundadır.
*Lonca üyeleri hiçbir şekilde lonca dışı konularda tartışmalara katılamaz.
*Herhangi bir durumda şikayette bulunulduğunda oyundan bana ulaşabilirsiniz. ( Creedxtarhas )
*Loncadan ayrınıldığı taktirde lonca ismi bulunan karakter silinmeli veya ismi değiştirilmelidir.
*Gerektiği zaman (1. ve 3. kurallar katıksız hariç) kurallarda değişikliğe gidilebilir.
Selamün aleyküm.
Arkadaşlar malumunuz bizler malumunuz Tılsım Görev YArdımlaşma ve Destek Ekibi olarak elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Verdiğim Lİnk ve Konunun tamamına bakıcak olursanız bir görev takvimi hazırladık.
Gfakat şu ana dek ekibimize Lodos üyeler dahil olmadı.
Yardım yapabilecek müsait olan kardeşlerimin ekibimzde olması bizleri sevindirir.
Her gün farklı görev yapmaktayız.
LOdos Kardeşlerimizi bu yardımlardan ayrı tutmamalıyız diye düşünüyoru.
bekir3067 yazdı:10 GÜN içinde isim degiş me alcam lonca arıyorum sınıf şifacı adı kamberlixcetesi kuraları okudum 17 yaşındayım cevabınızı bekliyorum
Lonca Başvurusu yapmak isteyen arkadaşlarımız
Forumdan bu üyeliğe;
isim - soyisiminizi :
Yaşınızı :
Oyun Tecrübenizi anlamamıza yeterli olacak bir yazıyı :
Oyundaki İsiminizi ve değiştirdiğiniz zaman ne yapacağını :
Karakter sınıfınızı :
Bildiren bir yazı göndermeniz yeterli olacaktır. Cevap size en geç 2 günde ulaştırılacaktır.
YÜZ KİŞİNİN BİR KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ TRAJEDİ ; BİR KİŞİNİN YÜZ KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ STRATEJİDİR.
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm.
Arkadaşlar malumunuz bizler malumunuz Tılsım Görev YArdımlaşma ve Destek Ekibi olarak elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Verdiğim Lİnk ve Konunun tamamına bakıcak olursanız bir görev takvimi hazırladık.
Gfakat şu ana dek ekibimize Lodos üyeler dahil olmadı.
Yardım yapabilecek müsait olan kardeşlerimin ekibimzde olması bizleri sevindirir.
Her gün farklı görev yapmaktayız.
LOdos Kardeşlerimizi bu yardımlardan ayrı tutmamalıyız diye düşünüyorum.
Teşekkürler Numan kardeşim (Sevgili rehberim) .
Bu gün online olan üyeleriniz var ise birazdan mühürlüye Meran basmaya gelirler ise seviniriz.
Malum Lodos bulmakta zorlanıyoruz..
Başvuru yapmak isteyen arkadaşlarımızın aşağıdaki bilgileri doldurup , forum üyeliği olan TARHAS ' a mesaj atmaları zorunludur.
İsim - soyisiminizi :
Yaşınızı :
Oyun Tecrübenizi anlamamıza yeterli olacak bir yazıyı :
Oyundaki İsimi ve değiştirildiği zaman ne yapacağını :
Karakter sınıfınızı :
belirten bir yazıyı bize yollamaları MECBURİDİR.
Başvurular değerlendirildikten sonra OLUMLU cevap verilen üyelere tabii belirli bir gözlem sürecinde bulunulacaktır.
BİLGİNİZE
isim :mustafa
soyad :eniç
oyundaki isim:Kamberlixcetesi
yeni ismi : CReeDxKıYaMeT
SINIF :şifacı
3 yıldır bu oyunu oynuyorum 5 6 adet 49 luk başka çarlarım var çarı tek kullanmıyorum 1 arkadşımda çara giriyo daha önce sizin lonca üyelerinizle junon v kenan gitmişim cevabınızı bekliyorum