Sayın Nihat Abi CevaplarsaN sevinirim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Sayın Nihat Abi CevaplarsaN sevinirim.

Mesaj gönderen Prinssof »

Biliyoruz ki anka,tılsım vs gibi ufak serverlar maden serveri oldu neredeyse 13-18 level çar görmek gerçekten insanı üzüyor.

Siz bu tür yenilikler yaparken hiç düşünmedinizmi neler olacağını?(Sunucular Arası Transfer)

Ve bu konu hakkında fotoğraflı açılan bir konuyu cevaplamadan DİREKT olarak kişisel tartışmaya dönen konu olarak kapatmış forum yöneticimiz. Mantıklı bir açıklama bekliyorum. Tabii bu konuda kilitlenip silinmez ise...
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Sayın Nihat Abi CevaplarsaN sevinirim.

Mesaj gönderen wonka »

Onlar sadece kendilerine gelicek parayı düşünürler gerisi hikaye...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Sonuçta onlarda senin benim gibi bi oyuncu onlar makine değiller onlarda maden çekebilir onlarda oynayabilir ister senin sunucunda çeker ister benim sunucumda buna ne ben karışabilirim ne sen ne GM ne DEV
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

ErNeSTo yazdı:Sonuçta onlarda senin benim gibi bi oyuncu onlar makine değiller onlarda maden çekebilir onlarda oynayabilir ister senin sunucunda çeker ister benim sunucumda buna ne ben karışabilirim ne sen ne GM ne DEV

çok doğru söyledin yoldaş :lol: bu tür konular sıktı artık siz kimsiniz ki insanları sunucuda görmekten bıktık yeter filan deme hakkını buluyorsunuz pardon ya kimsiniz :!: :!: :!: Sunucu karakter transfer bir haktır bu hakkı kullanan oyunculara kim oluyorda laf söylüyorsunuz ki :!:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön