Kullanıcı İsmi: Yunus Emre T.
Karakter İsmi: KanunixxDADAŞBEY
Vezir
Karakter Seviyesi: 49
Karakter Sınıfı: Şifacı / Savaşçı
Görevlere ücretsiz yardım
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Görevlere ücretsiz yardım
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
Yunus kardeşim desteğini esirgemediğin için teşekkürler.

Belki, Gaffar Bey dahi kör olmaktan kaçınır!
T.G.E
Görev Yardımlaşmak ve Destek Ekibi!
Alp, bu konu hakkında daha önce düşüncelerim vardı. İlk sayfalarda belirttiğim gibi görevler listelenmek zorunda değildir. Hangi üye hangi görevi bizlere rapor eder ise biz ekib kurucuları olarak görev yardımı taleb eden arkadaşımıza bir tarih belirleriz. Ona göre haraket ederek görevleri tamamlamaya bakarız.AlpAykan yazdı:Tılsım Görev Yardım Ekibi'ni tam manası ile kurduğumuzda bir görev organizasyonu yapmamız gerekecek.
Çünki az önce oyunda konudan bahsettiğimde gelen pm lere yetişemedim.
Bir takvim yapmamız lazım , hangi görev hangi günde diye...
Tılsım Görev Ekibi ' nin ulaşmadığı kimse kalmasın...
Örnek veriyorum; Yardım taleb eden oyunucunun yapacağını başvuru isteği:
Tabi kide bizlerin talebe karşılık vereceğimiz cevabımız şöyle:Görev: Kadim Hidra
Karakter ismi: EsedullahŞifa
İletişim: Barisan@...
Desteklerinizden dolayı hepinize tek tek teşekkürlerimizi sunarız.Verdiğiniz bilgilen alınmıştır. XX.XX tarihinde yapılacak olan Kadim Hidra Görevi YY.YY saatinde yapılacaktır. Buluşma alanı QQ.QQ olacaktır.
Hayırlı günler.
T.G. Ekibi,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Sahaf Yardımcısı
Bence ayrı bir konu başlığı altında takip edılmelıdır konun yeri burası degıldır ve kurulus sayfamız olmalıdır 
Hazırlıyoruz MertOrjMertkinq yazdı:Bence ayrı bir konu başlığı altında takip edılmelıdır konun yeri burası degıldır ve kurulus sayfamız olmalıdır
Selamlar,
Gerekli konumuz açılmıştır. Tüm Ekib üyeleri ve takipçilerimiz bu konu üzerinden bizlere ulaşabilirler.
Gerekli konumuz açılmıştır. Tüm Ekib üyeleri ve takipçilerimiz bu konu üzerinden bizlere ulaşabilirler.
- SaDoSaDoII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kullanıcı Adı:Sadettin Aydoğdu
Karakter Adı:xIIxSaDoSaDoxIIx , Sadosadox , THexYoZGaTLı , xIIxSeDaTBeYxIIx , Thexwanted , THexYoZGaTLee , THexYaSaKAşK , THexYaSaKAşKıM , THexToKaTLee
Karakter Seviyesi:Hepsi 49 Level
Karakter Sınıfı:Büyücü , Savaşcı , Şıfacı , Savaşcı , Savaşcı (Tank) , Büyücü , Şıfacı , Savaşcı , Büyücü
Karakter Adı:xIIxSaDoSaDoxIIx , Sadosadox , THexYoZGaTLı , xIIxSeDaTBeYxIIx , Thexwanted , THexYoZGaTLee , THexYaSaKAşK , THexYaSaKAşKıM , THexToKaTLee
Karakter Sınıfı:Büyücü , Savaşcı , Şıfacı , Savaşcı , Savaşcı (Tank) , Büyücü , Şıfacı , Savaşcı , Büyücü
SaDoSaDo Team HeR ZaMaN YaRDıMa HaZıR BiR PM KaDaR YaKıNıM . . .
Ama ŞiMDi CaRLaRıM SuS CeVaP VeReMeM
Ama ŞiMDi CaRLaRıM SuS CeVaP VeReMeM
25 AGUSTOS'A KADAR BU HESAPDAYIM 
SaDeTTiN AyDoĞDu
NaMıDiĞeR SaDoSaDo
NaMıDiĞeR SaDoSaDo
Selamlar,SaDoSaDoII yazdı:Kullanıcı Adı:Sadettin Aydoğdu
SaDoSaDo Team HeR ZaMaN YaRDıMa HaZıR BiR PM KaDaR YaKıNıM . . .![]()
Ama ŞiMDi CaRLaRıM SuS CeVaP VeReMeM![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
:arrow: