bu lafını unutma diyorum sadece zamanı gelir hatırlaman gerekir...Gokxyancy yazdı:lan essek adam bana milletin ortasında ezme felan dedigi icin bende herkese yüzünü gösterdim ona bakılırsa biz her kestigimiz adamı forumamı koyarız sacmalamayın kirlilikmis diye işinize bakınSpeedRacer yazdı:eğer her kafatutupda kesilen adamı forumda yayınlasaydık 10 sayfalık bir roman olurdu tamamen forum kirliliği...
ben sana koyayımmı ondan çok daha tanınmış çok daha güçlü kişileri teke tekde kestiğimi ???
Trigger ezmesine böyle yapılır.
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Trigger ezmesine böyle yapılır.
speed her gün birileriyle kavga ederken sıkılmıyormusun ?
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>

http://www.ikvgok.tr.gg/
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>

http://www.ikvgok.tr.gg/
SpeedRacer yazdı:benim 3-1 yendiğimide yazsaydın ve yenildiğin içinde kendi itemleri al demeye başladığını söleyim sen anca yendimi ötersin yenilince git kendi itemlerini al dersin tüm arz lar benim itemlerimi biliyor...Byefsane yazdı:SpeedRacer yazdı:eğer her kafatutupda kesilen adamı forumda yayınlasaydık 10 sayfalık bir roman olurdu tamamen forum kirliliği...
ben sana koyayımmı ondan çok daha tanınmış çok daha güçlü kişileri teke tekde kestiğimi ???
haha bu ne diyo la daha bir kaç qün önce yendim wsde seni Facexulubayx 5 Ashile 0
kadın çarını hahah :lol: bo şkonuşmada üstüne yok :lol:
ulubay
qitmiş enadan item almış qelmiş wsye bide diyoki 3-1 yendim foto bile var
dedin enadan qözlük aldım dedin fotosu var tek qözlük deikl itemde almışsındır sen o kadın çharıda
enadan smyradan item almak için açmışsındır
ulubay
ByULuBay- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
speed forum kralı olmaya calısıo her hal lale yaw buu işine bakk laga luga yapma diorum sadece.
'' LaZpApAzZ '
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
peki tamam bundan sonra susuyorum biz ne aslanlar gördük kükreye kükreye öldürdük sizlerle yakında görüşelim
...
diğer konuda olduğu gibi konu amacını değiştirmiştür lütfen kilitleyin veya silin...
...
diğer konuda olduğu gibi konu amacını değiştirmiştür lütfen kilitleyin veya silin...
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
h.o KaRdeŞş ...
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.