GB Otomat Şimdilik Sadece İksir .........

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Re: GB Otomat Şimdilik Sadece İksir .........

Mesaj gönderen PisKoPoS »

akçe ile satlirsa oyunda kimse kalmz
...
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jkmoco14 »

akçe ile satılsa direk asap alırım ama zırh felan düşürmek daha zevkli sadece şaheserler satılsa iyi olur :roll:
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
projecii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen projecii »

EŞŞEĞİN AKLINA KARPUZ KABUĞU KAKTIRMAYIN ULEN!
Amacı yok ki garibin...
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

okudugumda gayet mantıklı buldum. boyle bır uygulama gelebılır aslında gonlumde gelmesınden yana fena olmaz yanı :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
BySensivity
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BySensivity »

Auril yazdı:okudugumda gayet mantıklı buldum. boyle bır uygulama gelebılır aslında gonlumde gelmesınden yana fena olmaz yanı :)
Kullanıcı avatarı
yenero3535
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yenero3535 »

Öyle bir şey geldiği an benden veda vakti gelmiştir demektir.
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen smartenes »

jkmoco14 yazdı:akçe ile satılsa direk asap alırım ama zırh felan düşürmek daha zevkli sadece şaheserler satılsa iyi olur :roll:
:arrow: ;)
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

keremkel yazdı:
kacik yazdı:Bu konuyu acarken çok düşümdün acaba konu kilitlenir mi diye bütün tehlikeleri göz önüne alıp yinede açıyorum bu konuyu

Dikkat ettiyseniz bütün herkes şaheser silahlara kitlenmiş ve şaheser siz karakterler göz önüne alınmıyor bile ve birçok arkadaşımızda madenlerin cok pahalı oldugundan yakınıyor... Benim tahminim şu otomatlar su anda sadece iksir satıyor ama zırh ve silahtar bölümleri çoktan hazırlanmıs bile :D bence yakında 3 karakterinde şaheserleri akçe ile satılabilir :cry: hatta belkide cok kullanılan itemler (mor ve ya turuncu ısık hanım zırh vs...) akçe ile satışı gerçekleştirilebilir .

Bu konuyu açtım ama kesinlikle böyle birşey gelmesini istemiyorum :x ama akçe ile satışa destek çıkarsa anında İKV yönetimi getirecektir bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim :mrgreen:

Bir gün bir bakmışsınız İKV nin yeni reklamı
Şaheser üretmek için maden başında beklemeye son!!!Akçe ile satılan şaheserler sadece GB OTOMATTA !!!!!!!!!!!

bu dediğin çok saçma olmuş o tüm tüccarlarda var satılık bişey olsada olmasada illa oraya bişey geleceğini ifade etmez.
Katılıyorum.Ve şaheser satımı gerçekleşmez bu kendi kanaatim, akçe konusunda yönetime çok yüklenmeyin adamlar sonuçta kâr etmek için geliştirmiş bu oyunu para kazanmaları gerek.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
kacik
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kacik »

Hummer yazdı:
keremkel yazdı:
kacik yazdı:Bu konuyu acarken çok düşümdün acaba konu kilitlenir mi diye bütün tehlikeleri göz önüne alıp yinede açıyorum bu konuyu

Dikkat ettiyseniz bütün herkes şaheser silahlara kitlenmiş ve şaheser siz karakterler göz önüne alınmıyor bile ve birçok arkadaşımızda madenlerin cok pahalı oldugundan yakınıyor... Benim tahminim şu otomatlar su anda sadece iksir satıyor ama zırh ve silahtar bölümleri çoktan hazırlanmıs bile :D bence yakında 3 karakterinde şaheserleri akçe ile satılabilir :cry: hatta belkide cok kullanılan itemler (mor ve ya turuncu ısık hanım zırh vs...) akçe ile satışı gerçekleştirilebilir .

Bu konuyu açtım ama kesinlikle böyle birşey gelmesini istemiyorum :x ama akçe ile satışa destek çıkarsa anında İKV yönetimi getirecektir bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim :mrgreen:

Bir gün bir bakmışsınız İKV nin yeni reklamı
Şaheser üretmek için maden başında beklemeye son!!!Akçe ile satılan şaheserler sadece GB OTOMATTA !!!!!!!!!!!

bu dediğin çok saçma olmuş o tüm tüccarlarda var satılık bişey olsada olmasada illa oraya bişey geleceğini ifade etmez.
Katılıyorum.Ve şaheser satımı gerçekleşmez bu kendi kanaatim, akçe konusunda yönetime çok yüklenmeyin adamlar sonuçta kâr etmek için geliştirmiş bu oyunu para kazanmaları gerek.
Yüklenmek mi ? Hemde akçe konusunda çoğu kişi akçenin kaldırılmasını istiyor herşeyi akçeye yükleyen İKV yönetimidir.
Meran / Kacikxkoruyucu
Kullanıcı avatarı
GarGaMeL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GarGaMeL »

:twisted: iyi olur diyenler var gelse ne olcak 5.000 akçeden aşağı olmzlar.50TL si olan alr :D
Paranı çöpe atıcağına hindistandaki aç cocuklara bağışla bare sevaba grersin.Şahesere alana öteki dnyada cenneti vaadetmiyolar sonuçta ;)
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.

Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !

İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...

Alayına Şifaaa!.....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön