ÇEKEMİYEN GM LER BANlIYor................

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: ÇEKEMİYEN GM LER BANlIYor................

Mesaj gönderen Nocomment »

mammy147 yazdı:merhaba arkadaslar bunları yazdıkdan sonra emınımkı konu kıtlenıcek artık oyunun b.. cıkardılar 4 senedır sancak sunucundayım ılk oyunculardan bırıyım bugune kadar sadece 2 gun susturma dısında hıcbır sekılde ceza almadım son gunlerde Mecxloncasından ayrılarak Dumanx loncasına katıldım gunahlarını almak ıstemem ama tahmınımce ve sancaktakı bazı arkadaslarımdan aldığım bırıkımlerde Mecx loncasından bazı gm olan arkadaslar loncan cıkanları cekemedıgınden banlatıyormus ben hıc bırseye acımıyorum son 1 hafta ıcınde 6500 akçe ve aldıgım plusu haram edıyorum... bana hıc bır uyarı gelmeden dırek 999 gun bann bunu ancak benı cekemeyen bırı yapar..eğer gercekten sobee benı banlasaydı uyarı gonderırdı ama hıc bır uyarı almadım bu saatten sonrada ıkv oynamam hepiniz ALLaha Emanet Olun Bir Kaç Eski Oyuncu Kalmıştı Onlarıda pisi pisine banladılar...Tosunxpaşa Generalxxmaxımus Turkoxtonjaa Turkoxlee Annyversarry Edwardxcullen Mecxdamaradevam Mecxmayq Mecxflame Mecxmayqi DuMaNxMAYQ Elveda sancak.
Merhabalar

Bu konular oyuncular arasında konuşuluyormu ? Yoksa sizin fikrinizmi ? Bilmiyorum . Bir loncanın başka birini banlatması sözkonusu olabilirmi ?

Hadi terseten bakalım ; Ben adı geçen loncanın ( yani sizi banlatan ) sizin tabirinizle arkadaşı olayım, ve suçsuz yere sizi banlayayım , pekiii ! siz desteğe mail attığınızda ve Sobee bunu incelediğinde , Sobee ye ne diyeceğim ? Nasıl hesap vereceğim ? Dahada ileri gidelim , Sobee de bana ; Aferim iyi yapmışsın Mecxloncasından ayrılmasaydı , ayrılanı banlarız dedi 8-) ve siz bir avukat tutup Oyuncu hesabınız için geriye dönük dökümanları istediniz, mahkemeye ne diyeceğiz ?

Bu tarz safsatalara inanmayın lütfen , Hesap hakları ihlali yaptıysanız size uyarı gelmeden direk banlanırsınız. Desteğe mail atar nedenini öğrenirsiniz. Yok hata varsa açılır .Ötesi yok

Lütfen destek birimi ile bağlantıya geçin ,konu saptırılmaya uygun olduğundan kilitlenmiştir.

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön