Auril yazdı:bilinmez yazdı:aferin size konunun tarihe bakLiwer yazdı:Bu sunucuda Kadim Hidra kesmek bu kadar olay mı yapıyo :SS Köşk te 1 grupla rahat kesiyoruz biz :Sbende eski köşklüyüm sizin kadar cimrisini görmedim buraya geldim zaten dileniyoduk 1 kadim kesermisiniz diye.
![]()
![]()
![]()
![]()
SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
tayfun panpa sen yenı postculardanmısınXxTayfunxX yazdı:Auril yazdı:bilinmez yazdı:aferin size konunun tarihe bakLiwer yazdı:Bu sunucuda Kadim Hidra kesmek bu kadar olay mı yapıyo :SS Köşk te 1 grupla rahat kesiyoruz biz :Sbende eski köşklüyüm sizin kadar cimrisini görmedim buraya geldim zaten dileniyoduk 1 kadim kesermisiniz diye.
![]()
![]()
![]()
![]()
auril & DoubleLift
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
süreki ":D" ediyor odaAuril yazdı:tayfun panpa sen yenı postculardanmısınXxTayfunxX yazdı:Auril yazdı:bilinmez yazdı:aferin size konunun tarihe bakLiwer yazdı:Bu sunucuda Kadim Hidra kesmek bu kadar olay mı yapıyo :SS Köşk te 1 grupla rahat kesiyoruz biz :Sbende eski köşklüyüm sizin kadar cimrisini görmedim buraya geldim zaten dileniyoduk 1 kadim kesermisiniz diye.
![]()
![]()
![]()
![]()
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
yok la benım işim oLmaz oyle işlerle 
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
hadi gelin başka sunucularda ki konuları güncelliyoz :roll:
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
-
- İri Fare Avcısı
Konuya gönderilen tüm cevapları okumadım ama bir avuç lodos demişsin en az 5 grup lodos var orada.
Sadece 1 şifa bir tank 4 büyü kestiğimizi biliyorum Kadim Hidrayı Ama genede tebrikler büyük başarı
)
Sadece 1 şifa bir tank 4 büyü kestiğimizi biliyorum Kadim Hidrayı Ama genede tebrikler büyük başarı
aferin size konunun tarihine bakTrkstylvodka yazdı:Konuya gönderilen tüm cevapları okumadım ama bir avuç lodos demişsin en az 5 grup lodos var orada.
Sadece 1 şifa bir tank 4 büyü kestiğimizi biliyorum Kadim Hidrayı Ama genede tebrikler büyük başarı)
Takımı toparla 1-2 yıl sora oyuna girmeyi planlıyorum bi benim kadime el atak