ÇEKEMİYEN GM LER BANlIYor................
ÇEKEMİYEN GM LER BANlIYor................
merhaba arkadaslar bunları yazdıkdan sonra emınımkı konu kıtlenıcek artık oyunun b.. cıkardılar 4 senedır sancak sunucundayım ılk oyunculardan bırıyım bugune kadar sadece 2 gun susturma dısında hıcbır sekılde ceza almadım son gunlerde Mecxloncasından ayrılarak Dumanx loncasına katıldım gunahlarını almak ıstemem ama tahmınımce ve sancaktakı bazı arkadaslarımdan aldığım bırıkımlerde Mecx loncasından bazı gm olan arkadaslar loncan cıkanları cekemedıgınden banlatıyormus ben hıc bırseye acımıyorum son 1 hafta ıcınde 6500 akçe ve aldıgım plusu haram edıyorum... bana hıc bır uyarı gelmeden dırek 999 gun bann bunu ancak benı cekemeyen bırı yapar..eğer gercekten sobee benı banlasaydı uyarı gonderırdı ama hıc bır uyarı almadım bu saatten sonrada ıkv oynamam hepiniz ALLaha Emanet Olun Bir Kaç Eski Oyuncu Kalmıştı Onlarıda pisi pisine banladılar...Tosunxpaşa Generalxxmaxımus Turkoxtonjaa Turkoxlee Annyversarry Edwardxcullen Mecxdamaradevam Mecxmayq Mecxflame Mecxmayqi DuMaNxMAYQ Elveda sancak.
Re: ÇEKEMİYEN GM LER BANlIYor................
Meclerden ayrılan veya mecler ile savaşan banmı alıyormus biz niye almadık :shock: :shock: :shock:
ARkADAşIM uYARI aLMADAN ban alaNI dUYdUNMU SEN hİÇ... HEM ÖGLE BIR SEY VAR DEMEDİM ıyı oku yazdıklarımı kımsenın gunağını almak ıstemem dedım
mammy147 yazdı:ARkADAşIM uYARI aLMADAN ban alaNI dUYdUNMU SEN hİÇ... HEM ÖGLE BIR SEY VAR DEMEDİM ıyı oku yazdıklarımı kımsenın gunağını almak ıstemem dedım
Kıvırmala denyo direk diyosun daha yok mecler banladı yok şunu yaptı çarı satmaya kalkış sonra yok uyarı gelmedi çarı satmanın cezası direk bandır uyarı felan yapılmaz kestane beyinli. :evil: :evil: :evil:
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ben oyuna girmedigim halde savaşcım banlanmıs gmler işine özen göstermiyo mahkemelik olcaz illa
yazmadıgım bısey ıcın neden banlanım kestane beyınlı yazmadım dıyorum yazmıssam gonderın dedım fotomu destekten 6500 akce alıcam bıde charımı satıcam dha yenı ayı ve mığrat attırıcı aldım ne ısım olur char satımıyla bı dalavelerık var bende kendımce karar vedım demıyorum topladıgım bılgılerden edındıklerımı yazıyordum dedım beynın de sumu var senın okurken 3 5 kere oku ıyı anla anlamadan da konusma
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Char Sattıkları Zaman Yönetime Ağlayan Kişiler Simdi Char Satılması Oyundaki Karşılığı Ban Olduğunu Anlamışlar Güzel İlerleme Var Bunlarda...byreal yazdı:mammy147 yazdı:ARkADAşIM uYARI aLMADAN ban alaNI dUYdUNMU SEN hİÇ... HEM ÖGLE BIR SEY VAR DEMEDİM ıyı oku yazdıklarımı kımsenın gunağını almak ıstemem dedım
Kıvırmala denyo direk diyosun daha yok mecler banladı yok şunu yaptı çarı satmaya kalkış sonra yok uyarı gelmedi çarı satmanın cezası direk bandır uyarı felan yapılmaz kestane beyinli. :evil: :evil: :evil:
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
6500 akçeyi neden özellikle belirtiyorsun.
En son byreal tarafından 19 Ağu 2011 17:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Biz en azından çar satıyoruz senin gibi İleti düzenlendi uyarı seviyeniz artırıldı :idea:Regedit yazdı:Char Sattıkları Zaman Yönetime Ağlayan Kişiler Simdi Char Satılması Oyundaki Karşılığı Ban Olduğunu Anlamışlar Güzel İlerleme Var Bunlarda...byreal yazdı:mammy147 yazdı:ARkADAşIM uYARI aLMADAN ban alaNI dUYdUNMU SEN hİÇ... HEM ÖGLE BIR SEY VAR DEMEDİM ıyı oku yazdıklarımı kımsenın gunağını almak ıstemem dedım
Selametle...
byreal yazdı:6500 akçeyi neden özellikle belirtiyorsun.
Çünkü kardeş verdiğimiz paralar nasıl boşa gidiyor herkez görsündiye ben oyuna bı dunya masraf yapıcam sabah kalkıp oyuna gırıcem 999 gun ban nedenı Allahtan baska kımse bılmıcek AMA BUNU BANA YAPANLARIN ÖTEKİ TARAFTA IKI ELIM YAKALARINDA