Sunucuya geldiğim günden beri yanımda olan herkese teşekkürler, gelince herşeye kaldığımız yerden devam edeceğiz.Başta Nirvana loncası olmak üzere tüm Anka oyuncularına teşekkürler.
İsteyenler ilk sunucum olan Tılsım sunucusunda açtığım konuya bakabilirler; viewtopic.php?f=31&t=75575
Oraya açtığım konu alıntı olarak aşağıdadır.
SpyderFreak yazdı:Selam arkadaşlar,
Haziran 2008'den beri eski bir dostum,değerli bir insanın vesilesi ile başladığım İstanbul Kıyamet Vakti macerasına bir ara da ben veriyorum.
15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren dershanem başladı, okullar açılana kadar 09:30-13:30 arası dershanedeyim.Okullar açıldıktan sonra 16:30'dan 19:00'a kadar dershanedeyim.
Ödevler,testler,çalışmalar,yazılılar derken değil oyuna girmeye, bilgisayar açmaya bile pek vakit bulamayacağım.
Gireceğim ilk sınav (YGS-Yükseköğretime Geçiş Sınavı)yaklaşık 8 ay sonra 1 Nisan 2012, ikinci sınavım(LYS-Lisans Yerleştirme Sınavı)ise yaklaşık 10 ay sonra 16 Haziran 2012 günü.
Şimdiye kadar gerek oyun içi, gerek buluşmalar, gerek fuar olsun, her zaman her yerde yanımda olan,derdimi dinleyen,çözen kardeşlerim, abilerim, ablalarıma sonsuz teşekkürler.
Kimsenin yüzünü kara çıkarmadan üniversiteye yerleşip tekrar aranızda olacağımdan şüpheniz olmasın.
Oyun sebebiyeti ile kırdığım,üzdüğüm, her hangi bir şekilde "papaz olduğum" insanlardan özür dilerim, herkes hakkını helal etsin.
Gerekli insanlarla muhabbetimi koparmayacağımı onlar zaten biliyorlar, herkes bendeki yerini bildiği için uzunca bir listeye gerek yok.
Hepinizde oyunda ve hayatınızda başarılar, herşey için teşekkürler.
Not: Fuarın 4 günü de orada olacağım.