Arkadaşlar wsde hasar direnç olanlar mı olır yoksa hasar saldırı-savunma olanlar mı(Benim zırh ve kolye hariç hepsi 187 hasar saldırı 3 savunma itemim var)
Cevaplarsanız sevinirim.....
Hasar+direnç mi hasar savunma-saldırı mı ?
Re: Hasar+direnç mi hasar savunma-saldırı mı ?
Bazılarına soracak olursan sana direnç diyeceklerdir. Bu tamamiyle yanlıştır. Direnç ideal olabilir çünkü ucuzdur. En kaliteli itemler saldırı ve savunma olanlardır.
Çünkü: Direnç sadece aldığın hasarı azaltır savunma ise hiç hasar almamanı sağlar. direnç takıp 1700 lük hasarı 1500 alırsın savunma takarsan 1700 hasarı hiç almassın. olay budur. Sert ve ağır vuruşların burda önemi yoktur önemli olan ara vuruşları vurmak ve hasar almamaktır...
Çünkü: Direnç sadece aldığın hasarı azaltır savunma ise hiç hasar almamanı sağlar. direnç takıp 1700 lük hasarı 1500 alırsın savunma takarsan 1700 hasarı hiç almassın. olay budur. Sert ve ağır vuruşların burda önemi yoktur önemli olan ara vuruşları vurmak ve hasar almamaktır...
Anotomy kardeş sen bu işi çözmüşsün yaw özelden bana bir yeteneklerini göstersene bakamanatomy yazdı:Bazılarına soracak olursan sana direnç diyeceklerdir. Bu tamamiyle yanlıştır. Direnç ideal olabilir çünkü ucuzdur. En kaliteli itemler saldırı ve savunma olanlardır.
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşım ben he iki setide dizdim yani saldırı ve savunmada fakat hiç birinden memnun olamadım üstüne 2 direnç takıo adam olayı bitirio bencede direnç alın arkdaşalar sıkı bir önerimdir size kolay gelsin

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Full saldırı ve full savunma ztn işine yaramaz
Artık dengelemekte sana kalmış 
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX