Ya bırak ALlah'ını seversen , ne biliyorsun ki neyin yolunu göstericeksin.
Foruma konu açayım , neme lazım desteğe başvurayım , nasılsa cezasını bu şekilde de bulur deyip ,
foruma konu açmak basite kaçmaktan başka bir şey değil.
Bir şey biliyor olsaydın , buraya konu açmaz , derhal gerekli merciye şikayetini iletirdin...
İşte mertkinq işte seviye
Re: İşte mertkinq işte seviye
Mert kardeşim küfr etmek hiç hoş bir şey değil.Mertkinqx yazdı:Abazaxxbaşkandan ben küfür ettim
İnsanın acizliğinin en büyük göstergesidir.
Bir de bununla övünüyorcasına gülmek ayıbını katlıyor...
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
M.ali benı sen iyi tanıyorsun neden yaptıgıma karşın bır bılgınız yok bence koltuk karşısından karısmayın ; küfürbaz diyenlerde takılmasınlar cok zor birşey degıldır ama degılmı ?Esadullah yazdı:Doğrusunu söylemek gerekirse bende şaşırdık kaldım doğru mu? yalan mı? diye ortada kaldım... Çünkü bu aralar 'Ben Merkinq' diyenleri sık sık görmeye başladım ama şahsen ondan bunu beklemezdim (küfürleri) taki;
Mertkinqx yazdı:Abazaxxbaşkandan ben küfür ettim
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
AlpAykan yazdı:Mert kardeşim küfr etmek hiç hoş bir şey değil.Mertkinqx yazdı:Abazaxxbaşkandan ben küfür ettim
İnsanın acizliğinin en büyük göstergesidir.
Bir de bununla övünüyorcasına gülmek ayıbını katlıyor...
Övünmek ??
Benim övündüğüm felan yok bazı kısıler gıbı " ben yapmadım ben yapmadım demıyorum ve yaptıgımın arkasında duruyorum hiç degıl ise bile bu bir +'dır kendı kanaatımce.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yanlış anlamışsın galiba henüz mert i dost gibi görenler için açtım bu konuyu belki feyz alırlar bir zamanlar ben de dosttum onunla malesef daha liseye yeni geçmiş çocuklarla uraşmasınlar diye tecrübemi paylaşıp kanıtımı ortaya koyuyorum. O kendi cezasını kendisi vermiş zaten.AlpAykan yazdı:Ya bırak ALlah'ını seversen , ne biliyorsun ki neyin yolunu göstericeksin.
Foruma konu açayım , neme lazım desteğe başvurayım , nasılsa cezasını bu şekilde de bulur deyip ,
foruma konu açmak basite kaçmaktan başka bir şey değil.
Bir şey biliyor olsaydın , buraya konu açmaz , derhal gerekli merciye şikayetini iletirdin...
Tamam Mert kabul etti gören gördü , artık konu kilit , daha fazla kafamızı şişirmeyin...
Forum hesabınız 7 gün kapatıldıÖvünmek ??
Benim övündüğüm felan yok bazı kısıler gıbı " ben yapmadım ben yapmadım demıyorum ve yaptıgımın arkasında duruyorum hiç degıl ise bile bu bir +'dır kendı kanaatımce.