Küfürlü içerik kaldırıldı. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı. Şikayetleriniz için oyun içinde ŞİKAYET ET butonunu kullanınız.
[GM]Nocomment
İşte mertkinq ve işte 1 lvl çar açıp söven seviye düzeyi. Bu çocuğa takılmayın seviyeniz düşmesin.
İşte mertkinq işte seviye
Re: İşte mertkinq işte seviye
Yorumumu düzeltiyorum: YAZIK !
En son Esadullah tarafından 18 Ağu 2011 21:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Abazaxxbaşkandan ben küfür ettim 
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
Muhammed ali sana yazık bilmediğiniz işlere burnunuzu sokmayın cok ogrenmek ıstıyorsan işte skypem : mertkinqxx ekle .
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
bu kadarsınız siz olm tek bildiğiniz skypeye alıp sövmek busunuz siz işte. Yüz yüze gelsek bi yüzünün son halini görmek isterim şekli bizzat ben verirdim. Şimdi de gel şuraya ayağı yapar 
Beyler inanın artık gına geldi.
Konu açmak karşı tarafı rencide etmek mi amacınız yada yaptığı şeyin cezasını bulmasını sağlamak mı.
İkv destek diyorum gidin sorununuzu orada çözün...
Konu açmak karşı tarafı rencide etmek mi amacınız yada yaptığı şeyin cezasını bulmasını sağlamak mı.
İkv destek diyorum gidin sorununuzu orada çözün...
Amacımız bilmeyenlere yol göstermek belli değil mi?
Doğrusunu söylemek gerekirse bende şaşırdık kaldım doğru mu? yalan mı? diye ortada kaldım... Çünkü bu aralar 'Ben Merkinq' diyenleri sık sık görmeye başladım ama şahsen ondan bunu beklemezdim (küfürleri) taki;
Mertkinqx yazdı:Abazaxxbaşkandan ben küfür ettim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN