Görevlere ücretsiz yardım
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Görevlere ücretsiz yardım
sunucumuzda yeni başlayan arkadaşların görevlerini yaparken bazı görevlerde zorlandığını bildiğim için bu konuyu açtım arkadaşlar ben sunucumuzun oyuncusu Evindelisi tüm görevlere yardım ederim elimden geldiğince ve bazılarının yaptığının aksine hiç para almadan sabah 9.00 ile 11.00 arası öğleden sonrada 2.00 ile 4.00 arası oyuna girebilirim isteyenler buradan bana ulaşsın
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Re: Görevlere ücretsiz yardım
Benim kadimi yapsana Dberke271 yazdı:sunucumuzda yeni başlayan arkadaşların görevlerini yaparken bazı görevlerde zorlandığını bildiğim için bu konuyu açtım arkadaşlar ben sunucumuzun oyuncusu Evindelisi tüm görevlere yardım ederim elimden geldiğince ve bazılarının yaptığının aksine hiç para almadan sabah 9.00 ile 11.00 arası öğleden sonrada 2.00 ile 4.00 arası oyuna girebilirim isteyenler buradan bana ulaşsın
umutdeniz
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
hacı ben daha keşifleri bile yapmaya uğraşmadım kadim demişsin 
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
güzel ve yardımsever bir arkadaşımız güzel paylaşım tşkler.
Ben oyunda elimden geldiğince görevlere hatta ve hatta ksmaya çalışanlara yardım ediyorum.
Yarım isteyenler oyunda bana ulaşırsa elimizden geldiğince yardım ederiz...
Bu işe zaman zaman Kadim de dahil olabilir...
Yarım isteyenler oyunda bana ulaşırsa elimizden geldiğince yardım ederiz...
Bu işe zaman zaman Kadim de dahil olabilir...
Selamlar,berke271 yazdı:sunucumuzda yeni başlayan arkadaşların görevlerini yaparken bazı görevlerde zorlandığını bildiğim için bu konuyu açtım arkadaşlar ben sunucumuzun oyuncusu Evindelisi tüm görevlere yardım ederim elimden geldiğince ve bazılarının yaptığının aksine hiç para almadan sabah 9.00 ile 11.00 arası öğleden sonrada 2.00 ile 4.00 arası oyuna girebilirim isteyenler buradan bana ulaşsın
Öncelikle arkadaşımızı canı gönülden tebrik ederim. Yüzlerce sayıya ulaşan Tılsım Sunucusu'ndan birinin bu tür düşünceli davranışları, bazı düşüncesiz ve ahmak oyuncular tarafından dalga geçilmiş (Bknz: Üst yorumlar).
Arkadaşımıza katılarak EsedullahŞifa ve Kronicxesadullah karakterlerimide görevlere yardım etmek için her daim ve her zaman hazır bulunduracam
Yardım Edebileceğim Bölgeler: Eminönü, Antrepo, Labirent, Meteor Bölgesi ve Sivri ada.
Karakter Sınıflarım: Şifa ve Savaşçı
Hayırlı ramazanlar,
EsedullahŞifa | Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Ali gerekirse bir grup kurarız ve zor görevlere de beraberce gideriz...
Kardeşim bu konuda ciddiyim çünkü bir zamanlar bende görevler konusunda ciddi sıkıntılara geldim. Karakterleriminde (özellikle) en çok sevdiğim karakterim EsedullahŞifa'yı bu tür görev yardımları konusunda feda ederim!AlpAykan yazdı:Ali gerekirse bir grup kurarız ve zor görevlere de beraberce gideriz...
Söylediğin şekilde bir grup kurabilirsek önem taşıyan bir kaç görevleri sık sık yapabiliriz. Ve bu tür görevler sadece bizlerle değil, katkıda bulunacak herkes içindir. Düşük seviye oyuncuların bizlere karşı TAKDİR bakışı gerek.
Kuracağımız grup ile yapabileceğimiz en önemli görevler başlıca şöyle sıraladım. Eğerki sizlerinde düşünceleriniz varsa aktarabilirsiniz
Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
• Tılsım
• Sultan
• Dev Ananın Gözdesi
• Çevriye Sultan
• Dev Ana
• Kurt Alfa
• Kara Kürk
• Dişi Örümcek
• Lanetli Meran
• Buz Büyücü
• İflis
• Yeşil Hidra
• Kadim Hidra
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Bana uyar , Ali ne zaman kim hangi görevi isterse yardıma hazırım .
Hatta bu konuda konu bile açabiliriz
YArdım isteyecekler oradan bakıp bize rahatça ulaşabilirler..
Evet fakat konuyu güncel tutmamız gerekecek ve bir çok oyuncudan destek almamız gerekecek. Tılsım Sunucunun neferlerinden destek alabilecek miyiz?!AlpAykan yazdı:Bana uyar , Ali ne zaman kim hangi görevi isterse yardıma hazırım .
Bu konuyu müsait bir zamanda görüşelim inşAllah kardeşim...
ÖZGÜR FİLİSTİN