Arkadaşlar Ben' Meran Sunucunda Oynuyorum Sıkıldım iNsanları COq kaba Beyazköşkte Beni Kabbul edebilen Dogru Dürüst Ve GÜVENilir Aile Dosları VE lOnca Arkadaşlarımla Bi loncada Buluşmak İstioRum Beni Bu lONcaya Kabul Ederseniz Coq sevinirim Şimdiden Allah Razı Olsun Teşekkürler Diliorum ..
Saygılar ..
Beyazköşk...
Arkadaşlar İçeri ..!!
Arkadaşlar İçeri ..!!

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arkadaşlar İçeri ..!!
Öncelikle buradaki sağlam diyebiliceğin loncadaki insanlar karakterli ve gerekli erdeme ulaşmış insanalardır lonca arayışında başarılar. Beyazköşkte eski Köşk değil çok bozdu 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Bilgin İçin Teşkkür Ederim .. Ama Beyazköşkteki İnsanlar wardır gine 10-20 tane belki daha fazla görmeden yorum yapamam hala Lonca arıorum Yardımlarınız İçin SAqolun

Lonca öyle şap die aranıp bulunmaz ciğerim bi gez toz kaynaş bakalım köşkteki insanlarla ev arkdaşım bile loncaya beni 1 senede aldırttı yaf
BaZuKiStt (OaL)
BaZuKiStt (OaL)
в a z u к i S т т
F i a η x d a γ в я є a к є я
F i a η x d a γ в я є a к є я
:lol:

Bende Diyordum Böle Kişiliksiz Birisini Nasıl OaL'a Almışlar Diye Şaşırmıştım.Meğerse 1 senede Zorda Olsa Girmiş.BazU yazdı:Lonca öyle şap die aranıp bulunmaz ciğerim bi gez toz kaynaş bakalım köşkteki insanlarla ev arkdaşım bile loncaya beni 1 senede aldırttı yaf![]()
BaZuKiStt (OaL)
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: