Sayın yönetim
Bu oyun için +13 diorsunuz
Amaa.....
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 265&type=1
Mevlüt dinç 4 yaşındaki çocuğa kendi elleriyle imza atıor
Anlamadım?
Yönetim içeri
Yönetim içeri
umutdeniz
Re: Yönetim içeri
o yanındaki kişi babası olma ihtimali var ayrıca 4 yaşıdna bi çocuk tek başına gelemez oraya
cok zekisin :geek:Mrxbaris yazdı:o yanındaki kişi babası olma ihtimali var ayrıca 4 yaşıdna bi çocuk tek başına gelemez oraya
auril & DoubleLift
sende öle :geek:Auril yazdı:cok zekisin :geek:Mrxbaris yazdı:o yanındaki kişi babası olma ihtimali var ayrıca 4 yaşıdna bi çocuk tek başına gelemez oraya
Babası olsada +13 oynayamaz oyunda kan vb şeyler war
Hatta junon hakkında terbiesiz bir laf bile dio beyaz şapkalı adam çocuk bunu gorunce herkese o terbiesiz lafı soleme ihtimalida de war
Hatta junon hakkında terbiesiz bir laf bile dio beyaz şapkalı adam çocuk bunu gorunce herkese o terbiesiz lafı soleme ihtimalida de war
umutdeniz
Şaka mısın arkadaşım. Çık dışarı dolaş. Bu kadar uğraşma.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
kardeş cok oynayan var 13 yasından kucuk bak mesela Mrxbarıs 9 yasında ama butun gun oynuuo :?
auril & DoubleLift
bozuk zaten adam ruh hastası olmuş :evil: kendini gm gıbı gormeye basladı yakında ben ingiltere kralıyım fln dıcek 
auril & DoubleLift
[İçerik Silinmiştir.]Auril yazdı:kardeş cok oynayan var 13 yasından kucuk bak mesela Mrxbarıs 9 yasında ama butun gun oynuuo :?
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS