12 KADİM GERÇEKLERİ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXxJERUSALEMAxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

12 KADİM GERÇEKLERİ

Mesaj gönderen xXxJERUSALEMAxXx »

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki loncamıza atılan iftiralar kıskançlık çekememezlik yükselişimizi gölgeye düşürmektedir. Kendisinin 3 yıl sınıfta kaldığını 39 level zamanında 1milyar para çaldığını ve 8 yıldır kanser olduğunu söyleyen selefkos şuanda 12 adet kadim borcumuz olduğunu söylemektedir.

Şimdi soruyorum size ;

1) 2 yıl sınıfta kalma olduğu halde bu kişi nasıl 3 yıl sınıfta kaldım diyebiliyor (Muamma :) )

2) 39 level zamanında epe vs. çaldım 1milyar yaptım dediğini tüm herkes bilmekte şahitlerimizde mevcut.

3) Kendisinin elindeki ecel vs. şaheserlerin kadimini kim kesmiş ilk önce kendisine sorunuz.

4) 8 Yıldır kansermiş Allah uzun ömürler versin kanser tenşihis konulan 1 kişi en fazla 6 yıl yaşayabiliyor ( buda muamma)

5) En büyük sorum kimin 3 adet full hesabı olmuşta 12 kadim kesilmiş sorarım size

Bizim kadim kesimlerimizde yeralan Tayfax Loncası vardır onlara da sorabilirsiniz. En başta Cemal abi olmak üzere kadimlerimizi kestik daha sonradan selefkos bizden yardım dilendiği için onada sadaka niyetine kestik. Örgülüxörgülü Örgülüxmarijuana Örgülüxjeruslema Örgülüxinfaz Örgülüxmiramis Örgülüxgakkoş Örgülüxsoccerer Örgülüxşekiladam Örgülüxhealing Örgülüxkenan(eski üyemiz) Örgülüxcorleone olmak üzere gidilmiş TAYFA Loncası ve bi kaç arz arkadaşımızında iş birliği ile kesilmiştir Selefkos her ne kadar programla yazıda yazıyor olsa biz kendimizi bildiğimiz sürece 2-3 kendini bilmez yüzünden oyunu bırakacak değiliz.

Not : Darbexlearis , Ali öztürk , Darbexiboli , bunlara kadim kestiğimiz apaçık biliniyor hala yalan söyleyecek durumdaysalar Allah'tan korksunlar yaşlarını gözönünde bulundurarak selefkos gibi çocukluk yapacaklarını sanmıyorum ispatları varsa foto koysunlar ak koyun kara koyun belli olur.

Tüm Köşk Sakinlerine duyurulur...

JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)

Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●

© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
burkan00
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: 12 KADİM GERÇEKLERİ

Mesaj gönderen burkan00 »

Biz açıkladık sıra sizde.Eğer kanıtınız varsa koyun foruma
İyi forumlar.
Lonca
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lonca »

Gerçekler Ahmet Abi =)
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen goldenll »

dostum ben eskiden bu sunucudaydım kadim zamanı örgülüxörgülü nünde pek güvenilir olduğunu sanmıyorum.(kadim kesme ve sıra konusunda)bir zat ben şahit oldum kendisine kesip gittiğini
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
xXxJERUSALEMAxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Cemal abi bizi bilir onunla kestik hep haksızlık yapıldıysa kendisi açıkca söyleyebilir.
JeRuSaLeMa

Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo

© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
EraySULUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen EraySULUN »

Orada bir yanlislik olmus.
kanser hastasi 6 en fazla 6 sene yasamaz ..Kanserin tedavisi var tani konduysa ve ilesymtiyse kurtulmus demektir.Ama ne hastaligin var die soruldugunda Kanser demesi normaldir.Ne kadar iyilesmis olsada o hastalik ister istemez tettikler...Benim doktor oldugumu BEYAZKOSK bilir..Ha ben bunu Slefkos u korumak icin yazmadim.Yanlis bilgiyi duzeltmek icin yazdim..Orgulu Loncasinin Basaniyla ne kdar aramz bozuk olsada Loncanin Daima arkasindayimdir...

Saygilar..İyi forumlar
KATyPERRy KATyPERRyŞ
Kullanıcı avatarı
MurderLord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MurderLord »

Bir kişinin Zaten Doğru Söyleyip Söylemediği Konusmasından belli olur..

SeLesKof " un Dediklerinde Kıskançlık ve hasetlikten başka hiçbirşey Göremiyorum..

Bu Arkadaş Madem 12 tane FuLL çarı var Göstersin Hepsini Teker teker Çıkarsın ortaya.. Bak unlar Benim 12 tane çarım desin.. Nerde ?

Biz Buraya oLan biteni Yazdık.. Kendisini De Bilhassa burada aynı şekilde Varsa Şayet ıspatı Getirsin de Görelim.. Boş Laf'lar sarfetmesi Kolay..
ÖrGüLüxRuTHLeS >> [^Ecel Getiren]
ÖrGüLüxJeRuSaLeM >> [Ejder Asa]
ÖrGüLüxRuthLeSs
Xruthless

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2011 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
xXxJERUSALEMAxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Teşhisi konulayaman hastalıkmış ama 8 yıldır yaşıyormuş :D ayrıca gidip onun bunun karakterini getirir kadimimi kesin diye :D
JeRuSaLeMa

Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo

Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

Cemalle seni kim tanıştırdı Aho ? Cemali oraya kim çagırdı veya loncasını sen mi çagırdın ?
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Kullanıcı avatarı
xXxJERUSALEMAxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Benim param veya ürettiklerimle gezme koçum ilk önce kendi emeğinle gel sonra bana laf at :D
JeRuSaLeMa

Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön