yonetici lutfen yardım et

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kaanelvan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

yonetici lutfen yardım et

Mesaj gönderen kaanelvan »

bnm pc de ikv acılmıyo.
actıgımda 'ekran kartınız direct 3d 9 desteklemedıgı icin weya surucu yuklu olmadından icin oyun baslatılamıyor.' diyor napa bilirim
lutfen yardımcı ol :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: yonetici lutfen yardım et

Mesaj gönderen HEYHAT »

Eskiden bilgisayarınızda ikv açabiliyormuydunuz ?

Ekran kartınız ikv kaldıracak güçtemi ?

Bilmiyorsanız

http://www.istanbuloyun.com/download.aspx Bilgisayar sınayıcı ile ekran kartınızın kaldırabilirliğine bakabilirsiniz
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Soru: "Ekran kartınız Direct 3D 9 desteklemediği için veya sürücüsü Driver olmadığı için oyun başlatılamıyor." hata mesajını alıyorum. Ne yapabilirim?

Cevap: İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.

Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.

Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:

ATI Nvidia Intel

DirectX'in güncel sürümünü indirmek için tıklayınız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
kaanelvan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

bnm ekran kartı : ı[ntel(R)82945G Express Chıpset Famıly]
OLURMU IKV OYNUYA BILIRMIYIM LUTFEN YARDIM .D
kaanelvan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

[intel(R)82945G Express Chıpset Famıly]
ekran kartım
olurmu oyun acılırmı ???????????
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

DigitalKumSaati yazdı:

Soru: "Ekran kartınız Direct 3D 9 desteklemediği için veya sürücüsü Driver olmadığı için oyun başlatılamıyor." hata mesajını alıyorum. Ne yapabilirim?

Cevap: İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.

Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.

Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:

ATI Nvidia Intel

DirectX'in güncel sürümünü indirmek için tıklayınız.
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön