TopaLx ailemizin alımları başlamıştır >>
TopaLx ailemizin alımları başlamıştır >>
Evet arkadaşlar TopaLx ailemizin alımları bugun itibariyle başlamıştır tum 15 yaş üstü olgunluk sahibi dürüst arkadaşlarımızı ailemize bekliyoruz bana ulaşmak için /f TopaLxSineK 'e pm atabilirsinz .. İyi günler. ! 
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Re: TopaLx ailemizin alımları başlamıştır >>
Loncanız kalıcı olması dılerımxBuLLyx yazdı:Evet arkadaşlar TopaLx ailemizin alımları bugun itibariyle başlamıştır tum 15 yaş üstü olgunluk sahibi dürüst arkadaşlarımızı ailemize bekliyoruz bana ulaşmak için /f TopaLxSineK 'e pm atabilirsinz .. İyi günler. !
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
CLoSeR yazdı:Loncanız kalıcı olması dılerımxBuLLyx yazdı:Evet arkadaşlar TopaLx ailemizin alımları bugun itibariyle başlamıştır tum 15 yaş üstü olgunluk sahibi dürüst arkadaşlarımızı ailemize bekliyoruz bana ulaşmak için /f TopaLxSineK 'e pm atabilirsinz .. İyi günler. !
Teşekkur ederim.Fakat yanlışın var bu bir lonca değil aile
- masterbela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Sorunsuz Bir Giriş oLsn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:CLoSeR yazdı:Loncanız kalıcı olması dılerımxBuLLyx yazdı:Evet arkadaşlar TopaLx ailemizin alımları bugun itibariyle başlamıştır tum 15 yaş üstü olgunluk sahibi dürüst arkadaşlarımızı ailemize bekliyoruz bana ulaşmak için /f TopaLxSineK 'e pm atabilirsinz .. İyi günler. !
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~
masterbela yazdı:Sorunsuz Bir Giriş oLsn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:CLoSeR yazdı:Loncanız kalıcı olması dılerımxBuLLyx yazdı:Evet arkadaşlar TopaLx ailemizin alımları bugun itibariyle başlamıştır tum 15 yaş üstü olgunluk sahibi dürüst arkadaşlarımızı ailemize bekliyoruz bana ulaşmak için /f TopaLxSineK 'e pm atabilirsinz .. İyi günler. !
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Ne farkeder ha lonca ha aıle h.o ıstexBuLLyx yazdı:CLoSeR yazdı:Loncanız kalıcı olması dılerımxBuLLyx yazdı:Evet arkadaşlar TopaLx ailemizin alımları bugun itibariyle başlamıştır tum 15 yaş üstü olgunluk sahibi dürüst arkadaşlarımızı ailemize bekliyoruz bana ulaşmak için /f TopaLxSineK 'e pm atabilirsinz .. İyi günler. !
Teşekkur ederim.Fakat yanlışın var bu bir lonca değil aile
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
bu aile çöker beyler benden sölemesii
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Sizi gidi topallar. bk. ankaralı turgut
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- masterbela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~
Biriniz aile diyor biriniz lonca anlam veremedim :ugeek:masterbela yazdı:Loncamızın Merana HayırLı oLması Dileğiyle.