FORUM GÖREVLİSİ BAKSIN
- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Just For Fun*
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: FORUM GÖREVLİSİ BAKSIN
Benim anlatmak istedigimi numan açık şekilde anlatmış sorun bu aktivasyon falan onlar kolayRocnqpung yazdı:Yok bu arkadaştaki hata bu değil. Banada sordu şaştım kaldım.
Hatta ben kendim denedim ki sabah mynetten sobeeye hesaplarımı rahatça aktarmıştım ama bu çok ayrı bir olay :?
şöyle anlatayım;
Bana sorduğunda sizin yazdığınız herşeyi teker teker ve açıklamalı olarak bildirdim fakat sorunun bu olmadığını bende anladım.
Sorun yaşanılan mynet hesabının ismini ve güncel şifreyi aldım ve;
Oyuna girmek için üyelik tipini (mynet) seçtim. ( her zaman ki gibi) arkadaşın bu sorunu yaşadığı mynet hesabının ismini @mynet.com ' un önüne yazdım verdiği şifreyi girdim.(buraya kadar herşey normal fakat) Gelen Hata ;
Üye Adı ve / veya şifre yanlış.
sorun şu ki ; mynetin ana sayfasından üyelik' e girdiğim zaman ve aynı şekilde arkadaşın sorunu yaşadığı hesaba giriş yapmak istediğimde sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.
Yaşadığı sorun gerçekten çok ilginç ve bende yardımcı olamadım.
Re: FORUM GÖREVLİSİ BAKSIN
sanıyorum bu sorunu tek sen yaşamamışsın arkın bir kaç kez daha böyle hatanın yaşandığı pmler aldım.
En iyisi sen bu durumu İkv Destek ' ten Oyun Hatası başlığı altında gönder.
Tek çözüm bu sanıyorum soranlarada burayı yönlendiriyorum çünkü bu bir hata. Normal değil ve çarlarının çalındığını zannetmiyorum. Bu hatayı tek yaşayan sen değilsin yüreğini ferah tut derim.
En iyisi sen bu durumu İkv Destek ' ten Oyun Hatası başlığı altında gönder.
Tek çözüm bu sanıyorum soranlarada burayı yönlendiriyorum çünkü bu bir hata. Normal değil ve çarlarının çalındığını zannetmiyorum. Bu hatayı tek yaşayan sen değilsin yüreğini ferah tut derim.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.