Muhteşem bir sistem. Yıllardır aradığım tek şey şuydu ne kredi kartı numarası ne telefondan kontör internet parama yansısın! deyip dururduk. Diğer oyunlar için olabiliyor mu?
ORHANBEY yazdı:Ttnet plus paket seçeneğinde her ay yeniliyor kendini plus paket bitmeden müşteri hizmetlerinden iptal ettirmen lazım
Lafı ağzımdan aldınız Hattın sahibi faturada ek olarak 11.8 TL görürse müşteri hizmetlerini arayabilir ve bu da sizin son oyun oynayışınız olabilir. Hatta son internete bağlantınız
Ailenize sormadan bu işi gerçekleştirmeyin lütfen. İptal ettirmek için 444 0 375 nolu TTnet Müşteri Hizmetlerini aramanzı gerekecektir.
ORHANBEY yazdı:Ttnet plus paket seçeneğinde her ay yeniliyor kendini plus paket bitmeden müşteri hizmetlerinden iptal ettirmen lazım
Lafı ağzımdan aldınız Hattın sahibi faturada ek olarak 11.8 TL görürse müşteri hizmetlerini arayabilir ve bu da sizin son oyun oynayışınız olabilir. Hatta son internete bağlantınız
Ailenize sormadan bu işi gerçekleştirmeyin lütfen. İptal ettirmek için 444 0 375 nolu TTnet Müşteri Hizmetlerini aramanzı gerekecektir.
HOCAM BEN 15 YAŞINDAYIM MYNET HESABIM VAR PLUS ALCAM AMA HAVALE İLE BİR YARDIM ET YHA NEREYE GİDECE NE SÖYLİYECEM
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN.. Kuz€yXTeam
Gerçekten TTnet ikv oyuncularına çok büyük kolaylıklar sağladı.TTnet'ten plusu alıyorsun oyuna girer girmez aktif oluyor.Ve yerinden kalkmadan gerçekleştiriyosun bu işlemi.Ayrıca konuyla ilgili bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkürler...
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..