Nedir bu elektrik çılgınlığı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Nedir bu elektrik çılgınlığı?

Mesaj gönderen Paranoya »

Merhabalar,

Arkadaşlar biraz dikkat ettimde gördüğüm büyücülerin neredeyse tamamı "Buz-Elektrik" dizilimini kullanıyor..

Ancak ben yaratıklarda veya ws durumlarında "Buz-Fiziksel" diziliminin daha iyi olduğunu biliyorum.

Acaba elektrik'in tercih edilmesinin özel bir sebebi varmı yoksa sadece fiziksel saldırıya göre menzilinin daha uzun olduğumu?

Bilgilendirme yapacak arkadaşlar'a teşekkür ederim 8-)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Nedir bu elektrik çılgınlığı?

Mesaj gönderen Refresh »

Grub bölgelerinin çoğunda fiziksel vurmaz .Elektrik ise dk ile gayet güzel vuruyor.Ayrıca grub ta bulunan diğer büyücüler de elektrik kullandığı zaman her büyücünün elektrik kritiği arttığı gibi 3 kat gelme ihtimalide olur.Bu durumda grub bölgelerinde elektrik kullanmak en mantıklısı.Ç.taş ta fiziksel de elektrik kadar iyi hatta diğer elemanlarda meteorit olursa çok daha iyi oluyor .Ama çtaş bosslarına fiziksel hasar pek etki etmiyor.Bu yüzden elektrik daha ön planda.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

Refresh yazdı:Grub bölgelerinin çoğunda fiziksel vurmaz .Elektrik ise dk ile gayet güzel vuruyor.Ayrıca grub ta bulunan diğer büyücüler de elektrik kullandığı zaman her büyücünün elektrik kritiği arttığı gibi 3 kat gelme ihtimalide olur.Bu durumda grub bölgelerinde elektrik kullanmak en mantıklısı.Ç.taş ta fiziksel de elektrik kadar iyi hatta diğer elemanlarda meteorit olursa çok daha iyi oluyor .Ama çtaş bosslarına fiziksel hasar pek etki etmiyor.Bu yüzden elektrik daha ön planda.
Ç.taşta bosslara metroit daha çok işliyor gbm 71 e kalfaya gbm xe yol savaşçısına stuart efendiye ve diğer tüm bosslara max fiziksel işliyor ayrıca aygıtlara metroit süper vuruyor
yazs74
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yazs74 »

Elektrik bilindği üzere hedefin etrafındakı canlılarada hasar vermektedi bu sayede klan savaşlarında kazanılan klan parasının daha fazla olabilmesine imkan sağlar. Üstelik büyü hasarı elektiğin kritik çarpanı fazladır + Düşmanlara 3 kat etki etmesi mevzusu var bide ;) Fiziksel büyülerin ise işlev alanı elktriğe göre kısıtlıdır. Kritik etkı geldıgı zamn düşmanın zırhını düşürmesi bi avantaj Büyücü wsleri veya klan savaşlarında büyücü keserken vazgeçilmezdir. Eğer ben grup bölgelerınde fiziksel kullanmak istiyorum diyorsan Seni çemberlitaş bölgesindeki Kalfalar tatmin edecektir. İyi Oyunlar iyi forumlar...
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Paranoya »

Peki bana hangi dizilimi önerirsiniz ? Buz Elektrikmi Yoksa Buz Fizikselmi ? :D

İşin açıkçası zırt pırt yetenek sıfırlayıp uğraşmak istemiyorum.?
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

Paranoya yazdı:Peki bana hangi dizilimi önerirsiniz ? Buz Elektrikmi Yoksa Buz Fizikselmi ? :D

İşin açıkçası zırt pırt yetenek sıfırlayıp uğraşmak istemiyorum.?
Ö.m le ben sana ne seçeceğişni söleyem :D
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rebornthebest »

Cerfiss yazdı:Ç.taşta bosslara metroit daha çok işliyor gbm 71 e kalfaya gbm xe yol savaşçısına stuart efendiye ve diğer tüm bosslara max fiziksel işliyor ayrıca aygıtlara metroit süper vuruyor

Gbm 70 ve 71 lerin meteorit kritik atarsa zırhını düşürür.Kalfada işe yarar.Gbmx de de işe yarar.Ama 2 yanlışın var..Yol savaşçısına elektirik kadar etki etmez.Stuart efendide de fazla etki etmez.
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

Fizik ve buz çemberlitaşın en çok 2. bolgesınde işe yarar çunku orada taaruz sayısı yok denecek kadar azdır 10 tane kalfa var ;) 2. bolgede
Kullanıcı avatarı
BlackDeath2
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BlackDeath2 »

Gb'lerden dolayı. Sığınak ve Migratta elektrik işe yarıyor. İtemlerimi tamamlasam bir daha elektriğin yüzüne bakmam;)

Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Konu açan oyuncumuzun talebi üzerine kilitlenmiştir

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli