xDxDxD GeRı donuyoR tamıRcıden cıktım yes yes yes mala yes vurdum artık aranızdayım
BENIM ADIM AYBEN KORKUN BENDEN :mrgreen: RAPSTYLAXD
IKV DE 999 M BONO ILE YAPAN ADAM ESQILER TANİR.........

KIZ OLDUĞUNU KABUL ETTİ SONUNDA BU TOPhutro yazdı:BENIM ADIM AYBEN KORKUN BENDEN :mrgreen: RAPSTYL
GÜVENECEĞİN KİŞİLERİ İYİ SEÇECEKTİN O ZAMANNeihborhuudSnipa yazdı:Kastın mı ejder asa benim çaldığın çara ? O çaldığın emeklerin acısını öyle bi çekeceksin ki..
EmRReX67 yazdı:KIZ OLDUĞUNU KABUL ETTİ SONUNDA BU TOPhutro yazdı:BENIM ADIM AYBEN KORKUN BENDEN :mrgreen: RAPSTYL
GÜVENECEĞİN KİŞİLERİ İYİ SEÇECEKTİN O ZAMANNeihborhuudSnipa yazdı:Kastın mı ejder asa benim çaldığın çara ? O çaldığın emeklerin acısını öyle bi çekeceksin ki..

Mrxbaris yazdı:EmRReX67 yazdı:KIZ OLDUĞUNU KABUL ETTİ SONUNDA BU TOPhutro yazdı:BENIM ADIM AYBEN KORKUN BENDEN :mrgreen: RAPSTYL

XxTayfunxX yazdı:Mrxbaris yazdı:EmRReX67 yazdı:KIZ OLDUĞUNU KABUL ETTİ SONUNDA BU TOPhutro yazdı:BENIM ADIM AYBEN KORKUN BENDEN :mrgreen: RAPSTYL