Arkadaşlar Desteğe mail atıyorum Cevab gelmiyor son çare olarak konu açmayı düşündüm !! SiLinen KaRaKTeR qeRi aLınDımı Turuncu (şaheser ) İtemleRden Düşüyorum suana kadar en az 200 kez sıgnak falan attım ama hiç bir şey çıkmadı
BilGisi Olan warSa lüTfen yorum oLarak Bana uLaŞsıN !
KarakTeR kuRtarımı Bilgi .
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: KarakTeR kuRtarımı Bilgi .
Öcelikle,Türkçeyi Düzgün Kullan.Sonra Yardım iste Derim
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
EsTeRGoNxRss yazdı:Öcelikle,Türkçeyi Düzgün Kullan.Sonra Yardım iste Derim![]()
Farketmez arapcada yazsa ben anlayım anlamyanlar anlamamaya devam etsin. türkçe düzgün yazmak için elelrinden geleni yaparlar ama o kadarda yobazlastırlar nese turuncu saheserlerden düşüyorsan bilgiyarında data sorunu var demek.
ikvyi silecen tekrar yükleyceksin.
Valla ben nerdese 2 yıldır giriyom birşey cıktıgını bile görmedim.Eskiden bir dedikodu vardın beta carlara daha çok item cıkma olaşılığı var diye belki zaman geçmesi lazım bir muddet yuh 2 yıl iyi bir zaman degilmiki diyede sormak alzım.
A R Z L O D O S
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Dilini güzel kullanmak şart.EsTeRGoNxRss yazdı:Öcelikle,Türkçeyi Düzgün Kullan.Sonra Yardım iste Derim![]()
Ben şifacı karakteri kasmaya başlıyalı 4. gün sığınağa girdim, o gün bana iksir paketlerinden 2şer, fevzi solucan* eldiven, ibni sina cevriye asa, paracelius cevriye asa, tek efsunlu yüzük kolye düşmüştü, zamanla bir alakası yok yani dediğin gibi.ARZLODOS yazdı: Eskiden bir dedikodu vardı beta carlara daha çok item cıkma olaşılığı var diye belki zaman geçmesi lazım bir muddet yuh 2 yıl iyi bir zaman degilmiki diyede sormak alzım.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
Ne diyem kıskanammı simdiNATHAN yazdı:Dilini güzel kullanmak şart.EsTeRGoNxRss yazdı:Öcelikle,Türkçeyi Düzgün Kullan.Sonra Yardım iste Derim
Ben şifacı karakteri kasmaya başlıyalı 4. gün sığınağa girdim, o gün bana iksir paketlerinden 2şer, fevzi solucan* eldiven, ibni sina cevriye asa, paracelius cevriye asa, tek efsunlu yüzük kolye düşmüştü, zamanla bir alakası yok yani dediğin gibi.ARZLODOS yazdı: Eskiden bir dedikodu vardı beta carlara daha çok item cıkma olaşılığı var diye belki zaman geçmesi lazım bir muddet yuh 2 yıl iyi bir zaman degilmiki diyede sormak alzım.
Bizde şans olsa kız gelirdik
2 yıl uzun süre oldu birşey cıkmadı. He bir savascım var masallahı var madende banamısın demiyor. bende onu anlamıyom bu sistem nasıl bişi çar acarken kaderini belirliyormu daha önceden. şastım kaldım.
Benim buyucuye simdiye kadar hiç gano çıkmadı.
Savacıma madenler değişrme gelince maden değiştirdim. Madenci yaptım oylesine ilk gün masallahı vardın demekki itemci madenci iksirci diye kader beliyor galiba
A R Z L O D O S
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Bizim arkadaşın şifacısı'da defalarca migrat atmasına rağmen düşmeyen zırh 2. çemberlide düşmüşARZLODOS yazdı: 2 yıl uzun süre oldu birşey cıkmadı.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster