GM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: DAĞ

GM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ...

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

Gm Bey Şmdi Bn Tılsım Sunucusuna girdim ... Hesabım Mynet teydi Mynet e Tıkladım ... Ve Sağ Tarafta Eski Üyelik istedi Yazdm ... Ve Snra Karşıma Şu Üyelik Adı ... Şu .... Msn Adresine Aktrışmıştır ... Yeni Sobee Üyeliğniz İle Devam Ediniiz dior.. Herkezde 3 tane Ktu Gelior muş ... Ama Bnde Gelmior BUNUN DÜZELTİLMESİNİ HEEMN İSTİORMM ... !!
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: GM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ...

Mesaj gönderen HEYHAT »

Eski mynet hesabınızda bulunan karakterleri sobee yüklemişsiniz. Artık mynet olarak değil sobee olarak giriş yapınız.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: DAĞ

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

Nasıl Kardeş Anlamadım Vallahi Artık Sobee ile Giriş Ypıcam da Üyeliğimi nerden alıcam nerden aktarıcam blmiorm :((
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HEYHAT »

Eski mynet adresi ile giriş yaptığınızda " x x x " mynet üyeliği " x x x " sobee üyeliğine taşınmıştır. Birsonraki girişlerinizde yeni hesabınız olan SOBEE hesabıyla giriş yapınız denilen yerde bulunan Kırmızı yazılı sobee hesabınız sizin artık bundan sonra kullanacağınız sobee hesabıdır.

Sunucunuzu seçerek ve üyelip tipini sobee yaparak giriş yapabilirsiniz.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
kaanelvan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kaanelvan »

gm lutfen yardım et ikv acıyorum diyoki bilgisiyariniz drixc 3d desteklemıyo dıyo nasıl duzelte bılırım ??
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

kaanelvan yazdı:gm lutfen yardım et ikv acıyorum diyoki bilgisiyariniz drixc 3d desteklemıyo dıyo nasıl duzelte bılırım ??
Her şey açık açık yazıyor. Neyini anlamıyorsun. :mrgreen: :mrgreen: Aşağıya koyuyorum ne yapacağını. :D

Bu arada bak bu resmi site (http://www.istanbuloyun.com) az kurcala işine yarayan şeyler olacaktır :)

İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.

Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.

Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:

http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Bozkurtensar yazdı:Gm Bey Şmdi Bn Tılsım Sunucusuna girdim ... Hesabım Mynet teydi Mynet e Tıkladım ... Ve Sağ Tarafta Eski Üyelik istedi Yazdm ... Ve Snra Karşıma Şu Üyelik Adı ... Şu .... Msn Adresine Aktrışmıştır ... Yeni Sobee Üyeliğniz İle Devam Ediniiz dior.. Herkezde 3 tane Ktu Gelior muş ... Ama Bnde Gelmior BUNUN DÜZELTİLMESİNİ HEEMN İSTİORMM ... !!
Buradan hesabınızı nasıl aktaracağınıza dair detaylı bilgi alabilirsiniz:
viewtopic.php?f=98&t=75243

“Genel Etkileşim” sayfasına dön