Transfer

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Transfer

Mesaj gönderen ZowieN »

Selamun Aleyküm...
Arkadaşlar ben Karakterimi başka bir hesaba aktarmak istiyorum ama bunu yaptığımda ''Girmiş olduğunuz ...isimli kaynak kullanıcı Teskilat sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor'' diyor.Yardım Edebilirseniz Çok Sevinirim.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Transfer

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ZowieN yazdı:Selamun Aleyküm...
Arkadaşlar ben Karakterimi başka bir hesaba aktarmak istiyorum ama bunu yaptığımda ''Girmiş olduğunuz ...isimli kaynak kullanıcı Teskilat sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor'' diyor.Yardım Edebilirseniz Çok Sevinirim.
MYNET HESAPLARI İPTAL OLDU ynai soyle sobeden mynette ge.iyorsan yok artık.

mynetten sobeeye geçiyorsan zaten üçretsiz geçiyon.

karakter aktarmayı kullanman gerekmiyor.

aktarmak istedigin hesaba bir kere gir cık yeter.
hesabı açtıktan sonra myntten sobeeye geçmek istersen bu hesap zaten kullanılmaktadır uyarısı geliyor.
Hesabın mynete direk normal giriş yap ekrana geliyor adımları izle mail adresin aktif olsun oraya bir link gliyor o linki adres cubuğuna yapıştır enterla hesabın sobeye geçiyor direk.
.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NATHAN »

Karakterin sobe de sanırım, tam bir bilgim yok konuyla ilgili ancak şunu söyleyebilirim:
bu işlemi yaparken telefon numarasını girmen gerekiyorsa herhangi bir yerde, telefonunun başında ki sıfırı yazmadan numarayı gir örneğin: 0123 456 78 90 değil de 123 456 78 90 yaz
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

NATHAN yazdı:Karakterin sobe de sanırım, tam bir bilgim yok konuyla ilgili ancak şunu söyleyebilirim:
bu işlemi yaparken telefon numarasını girmen gerekiyorsa herhangi bir yerde, telefonunun başında ki sıfırı yazmadan numarayı gir örneğin: 0123 456 78 90 değil de 123 456 78 90 yaz
Çok Teşekkür Ederim Efendim Vermiş Olduğunuz Bilgi İşime Yaradı Allahın İzniyle Yarın Güncellemeden Sonra İstediğim Hesabımda olcak...
İyi Forumlar...

ARZLODOS kardeşim sanada teşekkürler verdiğin bilgi için.
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Sohbet” sayfasına dön