Benimde kuzenim karamürsel eğitim merkezinde göcük altında kalmıstı, Allaha sükürki sırtına giren koca cam parcasına ragmen yasıyor.
Allah o depremde ruhu göklere yükselen herkese rahmet etsin , mekanlarını cennet eylesin inş...
Tam 12 yıl oldu...
- DeaTHxSeLCuK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tam 12 yıl oldu...
DeaTHxSeLCuK[49]
DeaTHxSüVeYDa[49]
DeaTHxSuVeYDa[49]
Silahsızxkuvvet[49]
Sınırı yoktur , hiçlik mertebesinin !!!
DeaTHxSüVeYDa[49]
DeaTHxSuVeYDa[49]
Silahsızxkuvvet[49]
Sınırı yoktur , hiçlik mertebesinin !!!
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
DeaTHxSeLCuK yazdı:Benimde kuzenim karamürsel eğitim merkezinde göcük altında kalmıstı, Allaha sükürki sırtına giren koca cam parcasına ragmen yasıyor.
Allah o depremde ruhu göklere yükselen herkese rahmet etsin , mekanlarını cennet eylesin inş...
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Schiller yazdı:Bugün Marmara depreminin tam ''12.'' senesi...17/08/1999 03:02 kulaklarda tek bir ses '' Orada kimse var mı? Sesimi duyan var mı? Mekanınız cennet olsun... Sayısı bile tam bilinemeyen Binlerce İnsan adına bu gece bütün dualar gök yüzüne ulaşacak.. Aynı acının tekrarlanmaması dileği ile...
Hayatını kaybedenlere yüce Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Evet aradan ne kadar uzun yıl geçtiği düşünülsede acıları her zamn taze. Tam 12 yıl mahallem'de bir çok büyükler'imizi, küçükler'mizi ve çocukluğumuzu beraber yaşadığımız arkadaşlarımın bir çoğunu akşam vedaşırken o gece malesef kaybettim, heleki o gün o akşam kalbini kırdığım arkadaşımı kaybetmem bende vicdan azabını hiç bir zaman silinmedi silmeside mümkün değil, o yüzden şu kısacacık ümrümüzde kalp kırmaya deymez.DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
Tüm ecdatlarımızın ruhları şad mekanları cennet olsun .
İyi oyunlar
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
Bizimde apartmanımız yıkılmıştıMelodrama yazdı:O depermi yaşayan birisi olarak depremde yaşamını kaybedenlerin mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin ... İyi Forumlar.

Jeova Sanctus Unus
Elveda Adapazarı yazdılar binalara... Allah'a şükür ne veda ettik şehrimize, ne insanlığımıza. Allah o gece canlarını kaybeden tüm insanlarımızın mekanını cennet eylesin. Her saniyesini ve sonrasını hala hatırlarım. Haftalarca, aylarca çadırlarda kaldığımız o günler...
Sakarya.
Sakarya.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Geçmiş olsun kardeş.Rescuer yazdı:Elveda Adapazarı yazdılar binalara... Allah'a şükür ne veda ettik şehrimize, ne insanlığımıza. Allah o gece canlarını kaybeden tüm insanlarımızın mekanını cennet eylesin. Her saniyesini ve sonrasını hala hatırlarım. Haftalarca, aylarca çadırlarda kaldığımız o günler...
Sakarya.
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
En başta Marmara depreminde Hayatını kaybetmiş olan tüm tanıdığım , tanımadığım insanlara Allah'tan rahmet , ailelerine sabır diliyorum.
2.sözüm ise başlık hakkında.
Eğer başlık '' Tam 12 yıl oldu ...'' olarak değilde ;
''Gaffar Bey Kesildi ! '' olarak açılmış olsaydı en az 30 sayfalık bir konu olurdu.
Gerçekten çok duyarsız bir miiletiz.
Tekrardan depremde hayatını kaybetmiş tüm kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum
2.sözüm ise başlık hakkında.
Eğer başlık '' Tam 12 yıl oldu ...'' olarak değilde ;
''Gaffar Bey Kesildi ! '' olarak açılmış olsaydı en az 30 sayfalık bir konu olurdu.
Gerçekten çok duyarsız bir miiletiz.
Tekrardan depremde hayatını kaybetmiş tüm kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İstanbul'da oturuyorum ve o vahşeti yaşadım. Şükürler olsun ki bize bir zarar gelmedi ama Adapazarı'ndaki akrabalarımızdan birinin işyeri ve evi yıkılmıştı, gerçekten üzücü bir olaydı ve bayağı uzun süre psikolojik tedavi görmüştü. Allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilemekten başka elimizden ne gelir ki.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi