Ne yalan soleyim çok sevindim inş bi daha donmezsinXrenkX yazdı:Merhaba arkadaşlar bende artık oyunu bırakıyorum tam 3,5 yıllık ikv hayatım artık bitiyor bıraktığım için cok sevinçliyim. Neden diye sorarsanız eskiden gm momt felan herkez dolaşıyordu bizimle ilgileniyordu ama şu an akçe sistemi geldi ya gmler para saymaktan oyunla ilgilenemiyo ve o kadar açık varki bi tanesini öğreticem size oyunda beni bulursanız tabi. Bazen forumu takip edicem özelden açığı öğretirim sorarsanız . Bu açık sayesinde inşallah hesabım kapatılır.
Karakterlerim :
Healting
Efsanemx
Psychoxxkiller Bu karakterler Çılqınxaos (Bahtiyar) a emanettir herkese iyi oyunlar bol itemler .
Bendende bir veda 'Healting'
Re: Bendende bir veda 'Healting'
umutdeniz
- Samsunlxdevlez
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
şu açığı bilen varmı la!
açık mı ? ne açığı yoksa gene data mı ? özele gel hemen :geek:Samsunlxdevlez yazdı:şu açığı bilen varmı la!
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
barıs o ıslerı ıyı bılırMrxbaris yazdı:açık mı ? ne açığı yoksa gene data mı ? özele gel hemen :geek:Samsunlxdevlez yazdı:şu açığı bilen varmı la!
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
datalarla oynayınca oyundna atıyordu yönetim datacıların ekmeğine taş koymuştuXxTayfunxX yazdı:barıs o ıslerı ıyı bılırMrxbaris yazdı:açık mı ? ne açığı yoksa gene data mı ? özele gel hemen :geek:Samsunlxdevlez yazdı:şu açığı bilen varmı la!