Ban Yemişim Bunun Sebebi NE Olabilir

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Ban Yemişim Bunun Sebebi NE Olabilir

Mesaj gönderen ahmetakif »

Selamun Aleykum Tüm İkv Ailesi

Ben Gençxqataloq Saat 13.45 Bugun çarıma gireyim dedim ve Bağlantınız kesildi blok yemissiniz gibi şeyler dedi Ve çarıma girmedi

Benki Oyunda Susturulma çok az yiyen belki 1 defa BEnki Herkez Beni tanır Kİmseye oynda hakaret tarzında şeyler söylemem HErhangi bir taciz edici harekette bulunmam Oyunun Abilerindn Biriyim

Benim ÇArım ÇAlındımı Yoksa BAnlandımı Cezamı Yedim de Ne oldu Bir Anlam veremiyorum.
Oyunda bu kadar Rezil İnsanlar varken (BAzıları herkez üstüne alınmasın) BEnim bloklanmam için hiçbir Haklı sebep Yok

Oyundaki Tüm yöneticililere Gmlere Sesleniyorum

Ben Suç içerecek hiçbirşey yapmadım Banlanmanın Amacı Ne sebebi Ne Bunu öğrenmek istiyorum Mümkünse bi an evvel Çarımın GEri verilmesini talep ediyorum Aksi Takdirde Benide MEtin 2 HAyrnlarından birisi yapacaksınız Çoğu arkadaslarımı ben bu oyuna yönlendirdim Oyunda yaklasık 40 çar var benim getirdiklerim bu oyuna kazandırdıklarım
BEnim gibi İkv Ailesini seven Bir Oyuncu İçin Bunlar Olmamalı
GEreğinin Yapılmasını Arz EDerim

Gençxqataloq
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ban Yemişim Bunun Sebebi NE Olabilir

Mesaj gönderen kackin »

Foruma böyle bir konu açmanın sana hiçbir faydası olmayacaktır.Aşağıdaki adrese göndermen yeterlidir

http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/

Teşekkürler
Son..
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Tşk

Mesaj gönderen ahmetakif »

Bilgilendirme İçin teşekkür ederimde Ne gerek var böyle şeylere Suçsuz yere ban yemenin Ne sebebi olabilrki

Kınıyorum

“Genel Sohbet” sayfasına dön