Hasanım Hereşy Yoluna Giricek Bak Gör sen Senin Gibi Bir degerli akrdaşımızı kaybetmek istemiyoruz. Bizi Yarı Yolda Bırakma Be hasanım Geri geliceksin sana inanıyorum.Kutuplardax yazdı:Ahmet ılgın ıcın sagol abısı ama bızım oyuna donmemız uruguayın dunya kupasını almasından zor gozukuyor
KutuplardaxLoncası Veda Vakti
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KutuplardaxLoncası Veda Vakti
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
SaNaLcı
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kutuplardax yazdı:Ahmet ılgın ıcın sagol abısı ama bızım oyuna donmemız uruguayın dunya kupasını almasından zor gozukuyor
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
SaNaLcı
dogru olanı yapıyorsunuz bencede bu oyun para tuzagı ve vakıt kaybından baska bısey degıl onca haksızlıkları ınsanları kerız yerıne koyarak oyuncularına gram saygı gostermeyerek sagda solda ımza torenı vs yaparak zaten bu oyunu oynanmaz hale getırdıler.
düşünün kadım hıdrayı kesıp saheser uretenlerın yanına kar kaldı sonra grevlerı ımkansız hale getırerek bundan sonra saheser uretmeyı neredeyse ımkansız hale getırdıler.haksızz rekabet bu degılde nedır ya oncekılerın gorevınıde
yapılmadı sayın yada eskısı gıbı kalsın dokunmayın.
junıon ve motorını kesmenın yolunu buldu arkadaslar vay neymıs kolay kesıyorsunuz zorlastıralım.pekı ya ozamana kadar kesen
sıgınaklarda ve mıgratta olunce dırılmeden esya cıkarıp dırılmeyı bu sayede esyaların orslerının zarar gormemesını kesfettıler.ertesı gunu duzeltme.ya ozamana kadar o sekılde gorevlerı yapanlar?
sıkayetler haksız susturulmalar hesap calınmaları hıc saymıyorum
bu oyun bırılerını zengın etmek ve kendınıze yazık etmekten baska bırsey degıldır.
madem oyle gm ler ve dev ler uzerıne 1 lwl esya gıyıp dolassınlar da gorelım oyle saheserlerı alıp en ıyı ıtemlerı takınıp gezmeyı bızde ısterız ee ozaman ımkansızlastırmayın
emege ve zekaya saygılı olun
bırsey daha okadar sure yenı bolgelerı lwl lerı bekledık bunca zaman ne yapıyordunuz ? calısıyorduk dıyorsunuz !
madem calısıyordunuz telalla duyurdugunuz olunce orsler 0 lanır dedıgınız halde neden guncellemeden 2 1 ay sonra bu hataları farkedıyorsunuz.
yoksa bizlerimi kandırıyorsunuz?
bılıyorum bu soruların hıc bırıne cevap veremezssınız cunku amatorler ordususunuz?
herkese sevgıler!
düşünün kadım hıdrayı kesıp saheser uretenlerın yanına kar kaldı sonra grevlerı ımkansız hale getırerek bundan sonra saheser uretmeyı neredeyse ımkansız hale getırdıler.haksızz rekabet bu degılde nedır ya oncekılerın gorevınıde
yapılmadı sayın yada eskısı gıbı kalsın dokunmayın.
junıon ve motorını kesmenın yolunu buldu arkadaslar vay neymıs kolay kesıyorsunuz zorlastıralım.pekı ya ozamana kadar kesen
sıgınaklarda ve mıgratta olunce dırılmeden esya cıkarıp dırılmeyı bu sayede esyaların orslerının zarar gormemesını kesfettıler.ertesı gunu duzeltme.ya ozamana kadar o sekılde gorevlerı yapanlar?
sıkayetler haksız susturulmalar hesap calınmaları hıc saymıyorum
bu oyun bırılerını zengın etmek ve kendınıze yazık etmekten baska bırsey degıldır.
madem oyle gm ler ve dev ler uzerıne 1 lwl esya gıyıp dolassınlar da gorelım oyle saheserlerı alıp en ıyı ıtemlerı takınıp gezmeyı bızde ısterız ee ozaman ımkansızlastırmayın
emege ve zekaya saygılı olun
bırsey daha okadar sure yenı bolgelerı lwl lerı bekledık bunca zaman ne yapıyordunuz ? calısıyorduk dıyorsunuz !
madem calısıyordunuz telalla duyurdugunuz olunce orsler 0 lanır dedıgınız halde neden guncellemeden 2 1 ay sonra bu hataları farkedıyorsunuz.
yoksa bizlerimi kandırıyorsunuz?
bılıyorum bu soruların hıc bırıne cevap veremezssınız cunku amatorler ordususunuz?
herkese sevgıler!
-
- İri Fare Avcısı
İstiklalxteryakı chosensxkızıldır.hırsızdır.