2.xBRNx vakası Samoşsedir

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

2.xBRNx vakası Samoşsedir

Mesaj gönderen samedsedir06 »

• Arkadaş Benım Adıma Böyle bır konu acılmıs ve 2gun yoktum Oyunda Cevap yazamadım... Sıze Cevabını yazayım Isteyen Inanır Istemeyenı Şeyıme bıle takmam devam ederım yoluma...
xxKaNSeRoJeNxx 16 Ağu 2011 11:30

Küfür içerikli resim kaldırılmış, uyarı amaçlı forum hesaınız 1 gün uzaklaştırılmıştır. Lütfen rahatsızlık verici bu tarz resimleri forumda paylaşmak yerine Destek Takımına iletiniz.

DigitalKumSaati

işte görün kimlerle oynuyoruz oyunu şu günlerde BİLE hiç çekinmeden utanmadan ANAYA BACIYA sövebilen adamlarla aynı ortamdayız maalesef. Gerekçe ne ( hiçbir gerekçe kabul edilemez anaya küfürü ama ) kesildi diye. YAZIKLAR OLSUN başka bişey değil.Allaha havale ediyorum.Şikayet edildi bırak 7 günü bakalım 1 gün
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Re: 2.xBRNx vakası Samoşsedir

• Oyunda 2gundur yokum ben Suan gordum forumdakı konuyu..
    Orta Dogrudur ben Kufur eddım Ama cok nadır Kufur ederım herkezde bılır Sonucta benımde Annem benımde bacım vardr..
    Ama arkadaş Zorunlu olarak kendıne orda Sovdurttu kendıne Olayı kendıı yonune ceksede Yukarıdakı Allah herseyı goruyordur..
    yanında Memışş dıye bır arkadas olması lagzım orda sancaktayım 2 dk dur karızma satın alacam dedım memıs arkadas allah razı olsun durdu Ama konsorojen arkadas raahat durmadı..
    1 oldu 2oldu ses cıkarmadım karızma alacagım zamanlar ama herkezınde br sabırı vardır bılırsınız ve orda kendımı tutamadım sövdum hakkettıde ...
    Durdurk yere kımseye Hayattta kufur edmem Oyunda Olsa Kufure karsıyımdır Ama bızlerde ınsanız karsımızdakı hayvan taklıdı yapıyorsa bızde ona gore davranırız Kım ne derse desın .. benı bılen bılıyor arkadas Kolay kolay ana bacı karıstıracak adam degılım..
    Bazı capulcularda kendılerıne fırsat bulmuslar benııı taşlıyorlar burdan..xD
    Allah Sızı bıldgı gıbı edsın baska bısey demıyorum...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Beyzade 16 Ağu 2011 21:23

yok mehmet sor simdi carimda baskasi vardi yada kardesim etti o küfür derler. Hatta ablamin cocugu 1 yasinda klavyeye kazayla basinca o yazi geldi derler. tüühhh senin serefine sahsiyetine. Ulan birisi ile agrizan, takintin varsa, aranda hallet. adama dil uzat ne Ailesini namusunu katiyorsun isin icine bu nasi bi karakter nasi bi kisilik. Senin aldigin Aile terbiyesine tükürim ben. Anana babana yazik bide sana emek verip büyütüp terbiye vermisler. Malesef senin kaninda sütünde bozukmuski Böyle birsey sergiledin. Terbiyesiz mahluk.
Dostum Senınde Soysuzluklarını bılırız Senınde ne b... olduugn ortada gelmısın burda ahkam kesıyorsun Buyuksen buyuklugunu bıleceksın Burda boy gosterısıne gerek yok herkez ne oldugunumuzu bılır ...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SoLo »

Benim koymadılar böyle fotoğrafları mı ? :D Bende küfür edip edip foruma konu açtırsam mı ? İyi reklam olur.

Gereken cevap verildiğine göre konu kilit !
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Cesurzade 17 Ağu 2011 00:35

Moderasyon takımın da bulunan bazı art niyetli üyeler varken maalesef adaletli yaptırımlar göremiyoruz !. Eminim bu şahsiyete ceza falan verilmez !. Ama bölgeden (g.t) yazan bir elemana 7 gün susturma vermek çok sıradan bir olay bunlar için !. Yani orada sarf edilen g.t yi nasıl anlamak istemişlerde 7 gün susuturma vermişler anlamış değilim. Sanırım kendileride kızınca böyle bir ifade kullanıyorlarki bunun küfür olduğuna hükmediyor sevgili moderasyon ekibi !..
Yazık ! Bunlardan adalet dağıtmalarını beklemek gerçekten ahmaklık !.
Sen kendını Acındırmaya devam ed Senın iç yuzunude bılen bılıyorz Sımdı bu yorumu yazdım capulcu arkadasların gelır...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Esadullah 17 Ağu 2011 09:58

Selamlar,

Bizler oyun içerisinde bu tür AİLEVİ küfürleri edenleri engellemek ve onları karşı çıkmak için uğraşırken, BEKLEMEDİĞİMİZ insanlardan o tür TERBİYESİZ davranışları görüyoroz.

SamedSedir'den bunu beklemezdim, ummazdım! ama: Ummadığın taş, baş yarar(!)

Artık SamedSedir'e karşı nasıl olabiliri(z)m bilemiyorum ama Onun yaşının büyük (olgun biri olduğuna) artık inancımın kalmadığını belirtmek istiyorum.

Bazı arkadaşlarımız; Samed'in durup dururken küfredeceğine inanmıyorum demesi dahi bir garip ve şöyle cevap vermek isterim; Herkesin Annesi var ve küfür etmek zorunda değilsin!

Hayırlı ramazanlar dilerim,
EsedullahŞifa | Muhammed Ali
  • Ali kardeşim sen benı bende Senı az cok tanısıyoruz... bende kufur edmek ıstemezdım Ama ınsan dahayanma gucu dıye bırsey vardır 1 oldu ses cıkarmadım 2 oldu ses cıkarmadım 3 cudede karızma kastırtmayan adama soverm ha orda fazla oldu annesıne Sovmem yanlıs oldu haklısınız . bende cok karsıyımdır Sovmek ama hakkettı..
    ++ Adama baksanıza reklam pesınde kosuyorr burada anca konu acar konusup durur..
    neyse M . Ali sen benı nasıl bıldıysen oyle devam ed kardeşş ister cocuk de ıster buyuk fark edmez yasımıda ogrenmek ıstersen Skype adresımı verırım oyundan ogrenırsın... Bu ısler yasla degıl basla gıder...
    hayırlı ramazanlar
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Elltoro 17 Ağu 2011 10:16

Mehmet elındeki o tur fotorafları destek takımına gonder ınan kı cezası verılıcektır....

Moderasyon takımı ( denetmen ve destek takımındakı arkadaşlarmız elınden geldıgınce çalısıyorlar.)
Emınsın ceza verılecegındenn...xD
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

SoLo yazdı:Benim koymadılar böyle fotoğrafları mı ? :D Bende küfür edip edip foruma konu açtırsam mı ? İyi reklam olur.

Gereken cevap verildiğine göre konu kilit !
Dostum arkadas reklam pesınde..xD Adama mılyarlar verecekler capulcuları gelır 2 taş atar sımdı.. benı Bılen bılıyor Kımsenın annesıne bacısına kufur edmek benı mutlu etmez dahada üzültür... Ama Insan olan 1 den veya 2 den anlar 3 cude adam patlama oluyor ve kendını tutamayabılıyor..
Gorende benıı hergun kufur edıyor Sanacak:D
Bunlar reklam pesınde kossunlar bakalım oyunda Sohretlerını Alırlarr..xD herkeze benden madalya...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön