Oyuna giremiyorum
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
Oyuna giremiyorum
Hesabım sobeeydi.Sonra hesabımdan çıktım, tekrar girmek istediğimde girmek istediğim sunucunun üstüne tıkladığım halde açılmıyor öyle kalıp kapanıyor, bir rahat oynayamacağız mı?
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
Re: SORUN,SORUN,SORUN.
GÖREV YÖNETİCİSİNDEN işlemi istanbul.exe yi bulun işlemi sonlandır deyin sonra tekrar oyuna tıklayıp başlatın
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çakır Keyif
viewtopic.php?f=46&t=75233 aynısını konumdada belirttim uydunetmi kullanıyorsun ttnetmi
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
bahsettiğimiz sorun farklı bi sorun istanbul.exe nin kurulamaması bozuk olmasıJava yazdı:GÖREV YÖNETİCİSİNDEN işlemi istanbul.exe yi bulun işlemi sonlandır deyin sonra tekrar oyuna tıklayıp başlatın
- SNOOKER
- Cin Avcısı
TTNET kullanıyorum.Cerfiss yazdı:viewtopic.php?f=46&t=75233 aynısını konumdada belirttim uydunetmi kullanıyorsun ttnetmi
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
istanbul.exe yi sil geri yükle düzelir düzelmezse başka bir arkadaşından istanbul.exe alSNOOKER yazdı:TTNET kullanıyorum.Cerfiss yazdı:viewtopic.php?f=46&t=75233 aynısını konumdada belirttim uydunetmi kullanıyorsun ttnetmi
Java yazdı:GÖREV YÖNETİCİSİNDEN işlemi istanbul.exe yi bulun işlemi sonlandır deyin sonra tekrar oyuna tıklayıp başlatın
auril & DoubleLift
- SNOOKER
- Cin Avcısı
ÇOK TEŞEKKÜRLER.Auril yazdı:Java yazdı:GÖREV YÖNETİCİSİNDEN işlemi istanbul.exe yi bulun işlemi sonlandır deyin sonra tekrar oyuna tıklayıp başlatın
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş