**** Yeniçeri Loncası ****
Re: **** Yeniçeri Loncası ****
"Meyve VeRen ağaç Ta$LanıRmı$" Sıkmayın böyLe KonuLaRLa CanLaRınızı ÇocukLaR BaRı$ GißiLeRde Çıkacak taßi Ki heRkeZin Dü$ünceSine Saygı DuymaLıyız DUYMALIYIZ Kİ EN BÜYÜK ÖZELLİĞİMİZ ORTAYA ÇIKSIN . ßaRı$ ve onun gißi Negatiflere Te$ekküR edeRiz, ßizi ßiR ßaSamak Daha Yücelttiğiniz için. İYİ FORUMLAR..
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Barış kendisini anlattı aslında. kendinin girdiği veya açtıkları loncalar hemen kapatılıyor
...Atabey oldular,ERROR oldular,şimdide Prens
kendileri her önüne geleni aldıkları için tüm loncaları aynı görüyor.....ceren bacınında dediği gibi Kedi ulaşamayacağı çiğeri munder eder 
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
kenan76 yazdı:Barış kendisini anlattı aslında. kendinin girdiği veya açtıkları loncalar hemen kapatılıyor...Atabey oldular,ERROR oldular,şimdide Prens
kendileri her önüne geleni aldıkları için tüm loncaları aynı görüyor.....ceren bacınında dediği gibi Kedi ulaşamayacağı çiğeri munder eder
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Görünen köy klavuz istemez... Bizi bazı şahsiyetlerin bilmesine gerek yok...
Öğrenmeyip laf yapanda Allah'ından bulur elbet
Not : Ceren mikemmel yazmışsın.
Öğrenmeyip laf yapanda Allah'ından bulur elbet
Not : Ceren mikemmel yazmışsın.
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ

loncamızın atabeylerle hiçbir alakası yoktur bilen bilir Kurtxleri
loncamızda 3 4 kişi dışında diğer kişiler eski Kurtxler yok atabeymiş felan deme oki ?
ayrıca kenan ben kendimi anlatmadım her önümüze geleni alsaydık şuan loncamızda gmler olurdu 
Mrxbaris yazdı:loncamızın atabeylerle hiçbir alakası yoktur bilen bilir Kurtxleriloncamızda 3 4 kişi dışında diğer kişiler eski Kurtxler yok atabeymiş felan deme oki ?
ayrıca kenan ben kendimi anlatmadım her önümüze geleni alsaydık şuan loncamızda gmler olurdu
-15 sınırına takıldınız...
Kimsenin cevap vermemesini rica ediyorum
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ

[İçerik Silinmiştir.]Mrxbaris yazdı:loncamızın atabeylerle hiçbir alakası yoktur bilen bilir Kurtxleriloncamızda 3 4 kişi dışında diğer kişiler eski Kurtxler yok atabeymiş felan deme oki ?
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 1 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
AtabeyxŞanlarşanı,ERRORxTheReis,PrensxTheReis yalama olmuş 3 isim
şimdide gelmiş alakamız yok diyorsun neyse fazla söze gerek yok.. Şuan tüccarlıkla uğraşmak istmiyorum mallar yeni bitti...
haydi selametle
Tılsım
Herkes kendi görüşünü eleştiri dozunda hakaret içermeden söyleyebilir. Saygı duyarız ancak herkes duracağı yeri haddini bilmeli iyi oyunlar.
Sakaryalı
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
w4rf4r354 yazdı:Herkes kendi görüşünü eleştiri dozunda hakaret içermeden söyleyebilir. Saygı duyarız ancak herkes duracağı yeri haddini bilmeli iyi oyunlar.