Karakteri aktardım link geldi herşeyi yaptım en son linke tıkladım karşıma mynet cevap vermiyor yazdı bunun ne olduğunu biri açıklayabilir mi 10 hesap aktardım sadece 1inde bunu yaptı üstelik hesap aktif durumdaydı.
MYNET cevap vermiyor
- xXxJERUSALEMAxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
MYNET cevap vermiyor
JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: MYNET cevap vermiyor
Kısa bir süre sonra tekrar dene banada oldu aynısıxXxJERUSALEMAxXx yazdı:Karakteri aktardım link geldi herşeyi yaptım en son linke tıkladım karşıma mynet cevap vermiyor yazdı bunun ne olduğunu biri açıklayabilir mi 10 hesap aktardım sadece 1inde bunu yaptı üstelik hesap aktif durumdaydı.
10 da 1 yine iyi oran benimki 2.ci hesapta plusu aktarmayıp plussuz yaptı hesabı :lol:
mirkan1453 yazdı:Kısa bir süre sonra tekrar dene banada oldu aynısıxXxJERUSALEMAxXx yazdı:Karakteri aktardım link geldi herşeyi yaptım en son linke tıkladım karşıma mynet cevap vermiyor yazdı bunun ne olduğunu biri açıklayabilir mi 10 hesap aktardım sadece 1inde bunu yaptı üstelik hesap aktif durumdaydı.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti