ÜYelik aktarımı
-
deaddman858
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ÜYelik aktarımı
Benim sancak anka ve e.önünde çarlarım var şimdi ben e.önüne girerek aktardım hesabımı sancak ve anka içindemi geçerlidir bu yoksa onlaradamı aktarım yapıcam
Re: ÜYelik aktarımı
Şu açıklamayı okumamak ve forumda konu kirliliği yapmak ne kadar hoşunuza gidiyor :
viewtopic.php?f=46&t=74885
4. Maddeyi sesli oku belki o zaman anlarsın.
viewtopic.php?f=46&t=74885
4. Maddeyi sesli oku belki o zaman anlarsın.
Mynet üyeliğimde farklı sunucularda karakterlerim var. Tüm karakterlerim aktarılacak mı?
Evet tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz yeni Sobee üyeliğinize aktarılacaktır.
Not: Bu işlemi bir kere yapmanız yeterlidir. Tüm sunuculardaki karakterleriniz yeni Sobee hesabınıza aktarılacaktır.
Evet tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz yeni Sobee üyeliğinize aktarılacaktır.
Not: Bu işlemi bir kere yapmanız yeterlidir. Tüm sunuculardaki karakterleriniz yeni Sobee hesabınıza aktarılacaktır.
Nocomment yazdı:Mynet üyeliğimde farklı sunucularda karakterlerim var. Tüm karakterlerim aktarılacak mı?
auril & DoubleLift
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Nocomment yanlış anladın heralde , o mynet taşımasıyla ilgili soruyor ; verilen cevap Sunucular ARası Aktarımla ilgili 
FATALFORCE
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Mynet'ten hesabını Sobee'ye aktardığında tüm sunuculardaki tüm karakterlerin yeni hesabına aktarılmış olurdeaddman858 yazdı:Benim sancak anka ve e.önünde çarlarım var şimdi ben e.önüne girerek aktardım hesabımı sancak ve anka içindemi geçerlidir bu yoksa onlaradamı aktarım yapıcam