TTnet teki büyük sorun Hesap calma girşimi
TTnet teki büyük sorun Hesap calma girşimi
Biri benım üye adımı biliyo ve hergün şifre deniyo 3kere art artda yanlış giriyo ve hesabım kilitleniyo ve ben her gün müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorum.Bi de bu ttnetten sadece bi üyelik alınıyo :evil: adamda benım üye girşimi bildiği için benım buna dur deme şansım omuyo bu konu ile acıl ilgilenseniz güzel olcak
:evil:
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Re: TTnet teki büyük sorun Hesap calma girşimi
Üye adınızın gizliliği oldukça önemlidir. Bu yüzden üye adınızı gizli tutunuz. Bunu yapan kişi yakın çevrenizden bir kişi olabilir. Konu hakkıdna destek almak için TTNET Çağrı Merkezine başvurunuz (444 0 375) Bizler TTNET üyelikleri hakkında sadece yönlendirme ile kısıtlı destek verebiliriz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ilk önce ttnettei çarını mynet hesabına aktar sonra müşteri hizmetlerini ara ttnet oyun üyeliğini iptal ettir sonra başka bir adla kayıt olsnmz35 yazdı:Biri benım üye adımı biliyo ve hergün şifre deniyo 3kere art artda yanlış giriyo ve hesabım kilitleniyo ve ben her gün müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorum.Bi de bu ttnetten sadece bi üyelik alınıyo :evil: adamda benım üye girşimi bildiği için benım buna dur deme şansım omuyo bu konu ile acıl ilgilenseniz güzel olcak:evil:
- TURKXWARRIOR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Banada bu mantıklı geldi (:veym2 yazdı:ilk önce ttnettei çarını mynet hesabına aktar sonra müşteri hizmetlerini ara ttnet oyun üyeliğini iptal ettir sonra başka bir adla kayıt olsnmz35 yazdı:Biri benım üye adımı biliyo ve hergün şifre deniyo 3kere art artda yanlış giriyo ve hesabım kilitleniyo ve ben her gün müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorum.Bi de bu ttnetten sadece bi üyelik alınıyo :evil: adamda benım üye girşimi bildiği için benım buna dur deme şansım omuyo bu konu ile acıl ilgilenseniz güzel olcak:evil:
ARAMADIKÇA DÜŞMAN BULDUM HASIM, SOLUM, SAĞIM...
Turkxwarrior/ Eminönü
Turkxwarrior/ Eminönü
haklısın bende oyle yapmayı düşüyodum.İptal etmek için TTnet müşteri hizmetlerini aramak gerkıyo..TURKXWARRIOR yazdı:Banada bu mantıklı geldi (:veym2 yazdı:ilk önce ttnettei çarını mynet hesabına aktar sonra müşteri hizmetlerini ara ttnet oyun üyeliğini iptal ettir sonra başka bir adla kayıt olsnmz35 yazdı:Biri benım üye adımı biliyo ve hergün şifre deniyo 3kere art artda yanlış giriyo ve hesabım kilitleniyo ve ben her gün müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorum.Bi de bu ttnetten sadece bi üyelik alınıyo :evil: adamda benım üye girşimi bildiği için benım buna dur deme şansım omuyo bu konu ile acıl ilgilenseniz güzel olcak:evil:
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Bana 3 gündür şifre göndercekler plus aldım chara giremiyorum.