emrecaptan89 yazdı:onun yüzünde gbmeler ban ceza vermiş ya küfür eden o ceza iyiyben ben çarım susuturulma cezası almış ya böyle bi saçmalık olumur
Oyuna son güncellemeden sonra GBM lerin ceza vermesi mi eklendi ? Oyunda neler değişmiş
emrecaptan89 yazdı:onun yüzünde gbmeler ban ceza vermiş ya küfür eden o ceza iyiyben ben çarım susuturulma cezası almış ya böyle bi saçmalık olumur
adamın şifacısı bendim ve şifayla alakası yok meselenin oradaki adamlar depremde kutup açmadılar hepimiz öldük ve oradaki arzlarda yardım etmedi o kadar söyledik ama etmediler olay bu çarpıtmayın olayları...emrecaptan89 yazdı:KADİME GİTTİK BEYFENDİYE FULL BOZDUM ADMAIN ŞİFACISI KÖTÜ BAN KÜFÜR EDİYO ŞAHİDLERİMDE BOZDUĞUMA DAHİL AMAM DAM ANA BACI KÜFÜR EDİYO BU NEBİCİM Bİ İNSAN RAMAZAN RAMAZAN KÜFÜR EDİYO HİÇ UTANMADAN BİDE SUÇSUZ YERE
:mrgreen: Haha.hukumdargame yazdı:emrecaptan89 yazdı:onun yüzünde gbmeler ban ceza vermiş ya küfür eden o ceza iyiyben ben çarım susuturulma cezası almış ya böyle bi saçmalık olumur
Oyuna son güncellemeden sonra GBM lerin ceza vermesi mi eklendi ? Oyunda neler değişmiş