ÇemberLı GörevLerı
- maracana
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ÇemberLı GörevLerı
ArkadasLar.. cemberLıye gırmek ıcın gerekLı gorevLerı yazarmıSınız...eksık gorevLerım var sanırım hala cemberLı kapısından gıremedm eksık gorevıde bır turlu buLamıyorm bı yardımcı oLurmusunuz.. Tsk Ederm ıyı forumLar
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
Re: ÇemberLı GörevLerı
Junon görevinden sonra Beyaz şapkalı adam Tükeniş diye bi görev veriyor o görevi yapman Lazım.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
yaptıktan sorada yanlıs hatırlamıyorsam telefondan(tel vermiosa subayla yada arzuhalle konuş) görev alıyorsun cemberlide gb ile konusup yer6na ineceksin zaten görev sana acıklıyor..CARIZMA yazdı:Junon görevinden sonra Beyaz şapkalı adam Tükeniş diye bi görev veriyor o görevi yapman Lazım.
- IIYaKaRGeCeRiMII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arzuhalci ile konuşacak .
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Özetle alırsak miğrat ve arzuhalci görevlerinin tümünü eksiksiz olarak yapman gerekiyor .
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .