Iyi günler Arkadaslar,
Tasima islemi ile birkac bilgi vereyim dedim.
Eger mynetteki sifreniz 16 karakterden uzunsa, tasima islemis sirasinda eski sifrenizin sadece 16 karakterini sobee taniyor ve sadece sifreniz 16 karaktermis gibi islem yapiyor. Eger sifre hatali diyorsa ve sifreniz cok uzunsa, 16 karaktere kadar ulan kismi yazin sadece.
Örnek :
Mynet sifresi : 1234567890abcdefgh burdaki sifre 18 hanedir. Sizin sifreniz 16 haneden büyükse tasima islemi sirasinda, sifrenizin sadece ilk 16 hanesini yazin yani : 1234567890abcdef olarak yeni sifrenizi sobee taniyor. Tasima islemi sirasinda, sifrenizi her durumda 16 hane olarak yazin.
Bir diger sorun benim hesaplarimdan bir tanesine aktivasyon kodu gelmedi. birkac kez gönderip, iptal ettigim halde hala gelmis degil. Bunu da ancak destege bildirmek gerekiyor.
Eger sifreyle ilgili hata ise yukaridaki gibi. eger aktivasyon kodu gelmediyse, en gec 1 saat sonra destege basvurun.
Sevgiyle Kalin
KeNvI.
Mynetten Sobeeye tasima islemi
Re: Mynetten Sobeeye tasima islemi
Bir diger Konu Illa yeni bir e-mail hesabi acmak zorunda degisliniz. mevcut mynet e-mail adreslerinizi, sobee hesabi olarak kullanabilirsiniz.
tasima isleminde: Yeni sobee hesabi olusturma penceresine; mevcut mynet hesabinizi yazarak cok cabuk tasima yapabilirsiniz:
Örnek : Eski mynet hesabi : karacam
Tasima islemine basvuru :
Ilk sayfada normal mynet bilgilerini giriyoruz.
2. sayfada yeni sobee hesabi olsutur kisminda, kullanici adi kismina mevcut eski mynet hesabinizi yazabilirsiniz;
yani ; karacam@mynet.com yazip, sifreleri belirleyebilriniz.
Sevgiyle Kalin
KeNvI.
tasima isleminde: Yeni sobee hesabi olusturma penceresine; mevcut mynet hesabinizi yazarak cok cabuk tasima yapabilirsiniz:
2. sayfada yeni sobee hesabi olsutur kisminda, kullanici adi kismina mevcut eski mynet hesabinizi yazabilirsiniz;
Sevgiyle Kalin
KeNvI.
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DİRENİŞ
GM SOBEE ÜYELİKLERİİN SİZMİ VERİCEKSİNİZ YOKSA BİZMİ AKTARICAZ..!!
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Yeni Sobee üyeliğinizi taşıma sırasında E-Posta adresiniz ve Yeni bir şifre girerek anında açabilir ve aktivasyon işlemi sonrasında karakterleriniz dahil olmak üzere hesabınızdaki herşeyi anında aktarabilirsinizhakan6767 yazdı:GM SOBEE ÜYELİKLERİİN SİZMİ VERİCEKSİNİZ YOKSA BİZMİ AKTARICAZ..!!
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
nerul bi zahmet cevap verin ya diyer ttnet üyeliği aktarıldında birçok zarar etik bi çarımız kaldı bundada öyle olmucak herhaldee msnye gelen link tıklanmıyor
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
ben eskı sobee hesabıma tasımak ıstedım ama olmadı yen ıhesap acmak gerekıyomus bende 4 tane msn aldım onun yuzunden sabah sabah ugrastım :evil:Nerull yazdı:Yeni Sobee üyeliğinizi taşıma sırasında E-Posta adresiniz ve Yeni bir şifre girerek anında açabilir ve aktivasyon işlemi sonrasında karakterleriniz dahil olmak üzere hesabınızdaki herşeyi anında aktarabilirsinizhakan6767 yazdı:GM SOBEE ÜYELİKLERİİN SİZMİ VERİCEKSİNİZ YOKSA BİZMİ AKTARICAZ..!!
auril & DoubleLift
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Ben oyunculara ve sobee'de yeni üyelik açacak kişilere Cep Telefonu tipi üyelik açmalarını tavsiye ederim. Çünkü Email'ile kayıt olan bir sobee üyeliğinin güvenlik yönünden birçok eksi yönü var.keyjam yazdı:Bir diger Konu Illa yeni bir e-mail hesabi acmak zorunda degisliniz. mevcut mynet e-mail adreslerinizi, sobee hesabi olarak kullanabilirsiniz.
Sevgiyle Kalin
KeNvI.
Karakteriniz taşıma işlemi başladığında cep telefonunuza mesaj gelir.
Fakat email ile kayıt olduysanız emaile mesaj gelir ve bunu görmezsiniz bakmadığınız sürece.
Bu ihtimal karakter çalınması olayının bir parçasıdır . Eğer karakterinizi çalcak olan birisi varsa Cep Telefonu ile kayıt yapılan üyeliklere şu mesaj gelir..
xxxxx isimli karakteriniz 5xx xxx xx xx hesabınızdan , 5xx xxx xx xx hesabınıza aktarım işlemi başlatılmıştır.
Aktarımı iptal etmek istiyorsanız www.istanbuloyun.com adresine giriniz.