Tebrikler Onur
**** Yeniçeri Loncası ****
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **** Yeniçeri Loncası ****
Sizi seviyorum cicişler. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Tebrikler Onur
Tebrikler Onur
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
MAŞALLAH Sunucunun yarısı kadar üyeniz var 
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
yok nan SagLam adamLar var Loncada cok takdır ettıgım bı Lonca yNcR BaşarıLar..Mrxbaris yazdı:her önüne geleni loncaya aldıkları içinXxTayfunxX yazdı:MAŞALLAH Sunucunun yarısı kadar üyeniz var
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
oyun 39 levelken iyilerdi 49 levle olunca iyi olmadılar Mardinli diye birisi var adam oyuna yeni başladı geçen gün gördüm adamı ynçr olmuş sence saçma değil mi ? adam oyuna yeni başlıyor direk loncaya alıyorlar yok böle bişiXxTayfunxX yazdı:yok nan SagLam adamLar var Loncada cok takdır ettıgım bı Lonca yNcR BaşarıLar..Mrxbaris yazdı:her önüne geleni loncaya aldıkları içinXxTayfunxX yazdı:MAŞALLAH Sunucunun yarısı kadar üyeniz var
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
onların kendı Sorunu ben geneL anLamda soyluyorum yNcRx Loncası Oyunu oyun gıbı oynayan bı Loncadr.Mrxbaris yazdı:oyun 39 levelken iyilerdi 49 levle olunca iyi olmadılar Mardinli diye birisi var adam oyuna yeni başladı geçen gün gördüm adamı ynçr olmuş sence saçma değil mi ? adam oyuna yeni başlıyor direk loncaya alıyorlar yok böle bişiXxTayfunxX yazdı:yok nan SagLam adamLar var Loncada cok takdır ettıgım bı Lonca yNcR BaşarıLar..Mrxbaris yazdı:her önüne geleni loncaya aldıkları içinXxTayfunxX yazdı:MAŞALLAH Sunucunun yarısı kadar üyeniz var
oyun 39 levelken daha iyi idi o zaman saygılılardıXxTayfunxX yazdı:onların kendı Sorunu ben geneL anLamda soyluyorum yNcRx Loncası Oyunu oyun gıbı oynayan bı Loncadr.Mrxbaris yazdı:oyun 39 levelken iyilerdi 49 levle olunca iyi olmadılar Mardinli diye birisi var adam oyuna yeni başladı geçen gün gördüm adamı ynçr olmuş sence saçma değil mi ? adam oyuna yeni başlıyor direk loncaya alıyorlar yok böle bişiXxTayfunxX yazdı:yok nan SagLam adamLar var Loncada cok takdır ettıgım bı Lonca yNcR BaşarıLar..Mrxbaris yazdı:her önüne geleni loncaya aldıkları içinXxTayfunxX yazdı:MAŞALLAH Sunucunun yarısı kadar üyeniz var
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Mrxbaris yazdı: oyun 39 levelken iyilerdi 49 levle olunca iyi olmadılar Mardinli diye birisi var adam oyuna yeni başladı geçen gün gördüm adamı ynçr olmuş sence saçma değil mi ? adam oyuna yeni başlıyor direk loncaya alıyorlar yok böle bişi
Oyun da amacı item,para,maden v.s olmayan herkese bu ailenin kapısı açıktır.
yNçRxMARDİNLi karakteri yNçRxQşifaxx'e aittir.
Kendisi 1 yıl önce ailemize katılmıştır.
Yeniçeri Ailesi Sancak sunucusunda kurulduğundan beri faal olarak varlığına devam etmiştir.
Hiç bir şekilde kapanmaya duraksamaya gitmemiştir.
Sancak sunucusunda 2 yıl 9 ay boyunca istikrarlı bir şekilde devam eden tek ailedir.
Oyun içerisinde her zaman örnek teşkil ettik.
Aileden ayrıldıktan sonra bile ayrılan hiç bir arkadaşımız ile bağımız kopmamıştır.
Her zaman yardımlarına gideriz.
Oyun için kimseye kin,küskünlük beslemeyiz.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
Selamlar,Muriscoyagmao yazdı:Mrxbaris yazdı: oyun 39 levelken iyilerdi 49 levle olunca iyi olmadılar Mardinli diye birisi var adam oyuna yeni başladı geçen gün gördüm adamı ynçr olmuş sence saçma değil mi ? adam oyuna yeni başlıyor direk loncaya alıyorlar yok böle bişi
Oyun da amacı item,para,maden v.s olmayan herkese bu ailenin kapısı açıktır.
yNçRxMARDİNLi karakteri yNçRxQşifaxx'e aittir.
Kendisi 1 yıl önce ailemize katılmıştır.
Yeniçeri Ailesi Sancak sunucusunda kurulduğundan beri faal olarak varlığına devam etmiştir.
Hiç bir şekilde kapanmaya duraksamaya gitmemiştir.
Sancak sunucusunda 2 yıl 9 ay boyunca istikrarlı bir şekilde devam eden tek ailedir.
Oyun içerisinde her zaman örnek teşkil ettik.
Aileden ayrıldıktan sonra bile ayrılan hiç bir arkadaşımız ile bağımız kopmamıştır.
Her zaman yardımlarına gideriz.
Oyun için kimseye kin,küskünlük beslemeyiz.
Diğer maddelerin doğruluğuna ve gerçekliğine katkı olarak; altını çizdiğim madde beni daha çok ilgilendiriyor. Kardeşliğimizi ayırmadı çok şükür ufak tefek olaylar.
İyi forumlar
Sancak !

Mrxbaris yazdı:her önüne geleni loncaya aldıkları içinXxTayfunxX yazdı:MAŞALLAH Sunucunun yarısı kadar üyeniz var
Kalp kırmak istemiyorum, düşüncene saygım var yalnız şunu bil ki; her önümüze gelen loncamızda bulunsaydı 1.sende bu loncanın içine dahil olurdun 2.yNçRx loncası bu kadar zaman çerçevesi içinde ayakta kalamamış olurdu. 3.her önüne geleni alarak oluşturulan loncanın 1 yanlışı muhakkak olurdu. Polemik yaratan arkadaşım, sen bu loncada olmadığına göre bu lonca 2009 dan bu yana ayakta olduğuna ve bu zamana kadar 1 yanlışı olmadığına göre bu dediklerin sadece öznel kalır. Lütfen nesnelmiş gibi yanlış bir cümle ile aktarma. Herkes düşüncesini yazabilir saygımız var ama lütfen düşüncelerinizi paylaşırken 'Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş' anlamını yansıtmadan açıklayın. Nereden var olduğumuzu unutmayalım.
İyi forumlar.
yNçRxJuLıεT • JuLıεT
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
HakLısınxJuLieTx yazdı:Mrxbaris yazdı:her önüne geleni loncaya aldıkları içinXxTayfunxX yazdı:MAŞALLAH Sunucunun yarısı kadar üyeniz var
Kalp kırmak istemiyorum, düşüncene saygım var yalnız şunu bil ki; her önümüze gelen loncamızda bulunsaydı 1.sende bu loncanın içine dahil olurdun 2.yNçRx loncası bu kadar zaman çerçevesi içinde ayakta kalamamış olurdu. 3.her önüne geleni alarak oluşturulan loncanın 1 yanlışı muhakkak olurdu. Polemik yaratan arkadaşım, sen bu loncada olmadığına göre bu lonca 2009 dan bu yana ayakta olduğuna ve bu zamana kadar 1 yanlışı olmadığına göre bu dediklerin sadece öznel kalır. Lütfen nesnelmiş gibi yanlış bir cümle ile aktarma. Herkes düşüncesini yazabilir saygımız var ama lütfen düşüncelerinizi paylaşırken 'Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş' anlamını yansıtmadan açıklayın. Nereden var olduğumuzu unutmayalım.
İyi forumlar.