Mobil ödeme açtırdım beklememmi gerek işlem yapmam için?
-
kromofon25
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Mobil ödeme açtırdım beklememmi gerek işlem yapmam için?
mobil ödeme açdırdm yeni işlem yapamıyom gene...evet yazıp 7979 gönderom bana mobil ödeme işleminiz gerçekleştirildi demiyor ne yapmam gerek 1 gün beklememmi?
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mobil ödeme açtırdım beklememmi gerek işlem yapmam için?
kromofon25 yazdı:mobil ödeme açdırdm yeni işlem yapamıyom gene...evet yazıp 7979 gönderom bana mobil ödeme işleminiz gerçekleştirildi demiyor ne yapmam gerek 1 gün beklememmi?
Müşteri hizmetlerini arayarak açtır ve ardından güncellettir. Sonra tekrar İKV 1000/2500 v.s yaz gönder gelen cevaba EVET yaz ve tamamla.
-
kromofon25
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
açdırdım nasıl günceletirecemhukumdargame yazdı:kromofon25 yazdı:mobil ödeme açdırdm yeni işlem yapamıyom gene...evet yazıp 7979 gönderom bana mobil ödeme işleminiz gerçekleştirildi demiyor ne yapmam gerek 1 gün beklememmi?
Müşteri hizmetlerini arayarak açtır ve ardından güncellettir. Sonra tekrar İKV 1000/2500 v.s yaz gönder gelen cevaba EVET yaz ve tamamla.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Açtırdıktan sonra ara ve güncellemelerini söyle.kromofon25 yazdı:açdırdım nasıl günceletirecemhukumdargame yazdı:kromofon25 yazdı:mobil ödeme açdırdm yeni işlem yapamıyom gene...evet yazıp 7979 gönderom bana mobil ödeme işleminiz gerçekleştirildi demiyor ne yapmam gerek 1 gün beklememmi?