HIZLI DESTEK ÇOK HIZLI
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
HIZLI DESTEK ÇOK HIZLI
Arkadaşlar son zamanlarda Hızlı Destek Ekibinin sorunlara çok geç cevap verdiğini gördüm. Konu açılıyor bazen 5 6 saati buluyor sorunun cevaplanması. Hızlı Destek Ekibinde en az 5 6 kişinin bulunması ve bunların 3 4 saat aralıklar ile saat gece 00.00 a kadar sürekli yer değiştirmeleri gerekmez mi ? Neden 1 Hızlı Destek Üyesi girdiğinde diğeri oluyor veya biri çıktığında diğeri olmuyor ?
Re: HIZLI DESTEK ÇOK HIZLI
Hatırlatalım . Onlarda insan.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
PARD10 yazdı:Hatırlatalım . Onlarda insan.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Tam okumadan cevap yazma istersen. 3 4 Saat arayla diyorum ve saat 00.00 a kadar diyorum. 00.00 - 10.00 arası bence gayet boş ve 3 4saat arada insan istediğini yapar. Ayrıca bana göre Hızlı Destek Ekibi çoğaltılmalı.PARD10 yazdı:Hatırlatalım . Onlarda insan.
Buraya gelip farklı yorum yapıp 2gün sonra İKV Paralı olmuş, İKV sadece para, İKVnin gözünü para hırsı bürümüş v.s konular açanları çok gördüm ben..!
Öyle bir konumu bulsana bakalım benım çocuğum.hukumdargame yazdı:Tam okumadan cevap yazma istersen. 3 4 Saat arayla diyorum ve saat 00.00 a kadar diyorum. 00.00 - 10.00 arası bence gayet boş ve 3 4saat arada insan istediğini yapar. Ayrıca bana göre Hızlı Destek Ekibi çoğaltılmalı.PARD10 yazdı:Hatırlatalım . Onlarda insan.
Buraya gelip farklı yorum yapıp 2gün sonra İKV Paralı olmuş, İKV sadece para, İKVnin gözünü para hırsı bürümüş v.s konular açanları çok gördüm ben..!
3-4 saat arayla insan istediğini yapar diyorsun.
3-4 saat benım çoğu işim için 1 dk gibi birşey
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Benim çoğu işim 1 dk diyorsun bende onu diyorum işte 3 4 saatte herşeyi yapabilir insan. Ayrıca beni tanımıyorsun hitab şeklini değiştir bir çocuk varsa sensin anlama sorunun varsa bu konuya yorum yapma daha yazdıklarımı anlamıyorsun boş yorum yapıyorsun.PARD10 yazdı:Öyle bir konumu bulsana bakalım benım çocuğum.hukumdargame yazdı:Tam okumadan cevap yazma istersen. 3 4 Saat arayla diyorum ve saat 00.00 a kadar diyorum. 00.00 - 10.00 arası bence gayet boş ve 3 4saat arada insan istediğini yapar. Ayrıca bana göre Hızlı Destek Ekibi çoğaltılmalı.PARD10 yazdı:Hatırlatalım . Onlarda insan.
Kanıtı : 3 - 4saat arayla değil 3 - 4 saat arada
Şu yanlış anlamalara hastayımhukumdargame yazdı:Benim çoğu işim 1 dk diyorsun bende onu diyorum işte 3 4 saatte herşeyi yapabilir insan. Ayrıca beni tanımıyorsun hitab şeklini değiştir bir çocuk varsa sensin anlama sorunun varsa bu konuya yorum yapma daha yazdıklarımı anlamıyorsun boş yorum yapıyorsun.PARD10 yazdı:Öyle bir konumu bulsana bakalım benım çocuğum.hukumdargame yazdı:Tam okumadan cevap yazma istersen. 3 4 Saat arayla diyorum ve saat 00.00 a kadar diyorum. 00.00 - 10.00 arası bence gayet boş ve 3 4saat arada insan istediğini yapar. Ayrıca bana göre Hızlı Destek Ekibi çoğaltılmalı.PARD10 yazdı:Hatırlatalım . Onlarda insan.
Kanıtı : 3 - 4saat arayla değil 3 - 4 saat arada
İyice açıyım senin için.
Çoğu işim en az 7-8 saat sürüyor ve 3-4 saat 1 dk gibi geliyor demek istedim.
Biraz iyi oku lütfen.
Arkadaşlar onlarda insan onlarda tatile çıkabilir veya yoğun olabilirler unutmayınki en kısa zamanda cevaplarlar.
Merhabalar,
Konu kavga ve dövüş ile noktalanmadan ufak bir açıklama yapayım.Evet Hızlı Destek bölümümüzde bazen gecikmeler olabiliyor.Unutmayın ki biz gönüllü olarak bu görevi ve sorumluluğu yürütmekteyiz.Gündelik hayatta bir çoğumuz çalışıyor(Ekip olarak).Arta kalan zamanlarımızda İKV camiasına birşeyler katma çabası içerisindeyiz.Lütfen biraz daha anlayışlı olalım.
Bilginize sunar,iyi eğlenceler dileriz.
Konu kavga ve dövüş ile noktalanmadan ufak bir açıklama yapayım.Evet Hızlı Destek bölümümüzde bazen gecikmeler olabiliyor.Unutmayın ki biz gönüllü olarak bu görevi ve sorumluluğu yürütmekteyiz.Gündelik hayatta bir çoğumuz çalışıyor(Ekip olarak).Arta kalan zamanlarımızda İKV camiasına birşeyler katma çabası içerisindeyiz.Lütfen biraz daha anlayışlı olalım.
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

gönülü çalşıyorsunuz diye işinizi yapamıyorsanız istifa edebilirsiniz yada bir kaç kişi daha ikv desteğe katılabilirFatiH yazdı:Merhabalar,
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez